TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   'Ruben' państwa Tolland [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48202)

serek95-12 02.12.2008 18:46

Odp: 'Ruben' państwa Tolland

Jak dla mnie- super! Lubię ten styl.
Najbardziej spodobała mi się bryła i kuchnia.
Faktycznie - szklany dach nie do końca wyszedł taki, jaki miał wyjść. Z pewnością miała to być atrakcja budynku. ( tak mi się zdaje) Ogólnie spoko.
Jeśli chodzi o poszczególne pomieszczenia, powiem ogólnie: Nie mam do nich zastrzeżeń.
Moim zdaniem dom bez wad to idealny dom i można go ocenić.
Ten nie jest do końca idealny, ale przypadł mi do gustu.
9,9/10 0,1 odjęłam za dach.

Holly 02.12.2008 18:52

Ładnie, ale coś mi nie pasuje. Te cegiełki przed domem i salon. Ale ogólnie całkiem ładny, 8/10 :)

Linea 03.12.2008 08:10

Dzięki za komentarze - Szczerze to sama zauważyłam tę 'ogromność' pomieszczeń dopiero na fotach, długo nic nie budowałam, więc tłumaczę to sobie brakiem wprawy, przy samym budowaniu ;p

Vibratorio, co do katalogu Ikei, to takowego nie miałam w rękach, chociaż okładkę nawet kojarzę, a set ściągnęłam ze strony Mango, gdyż od razu mi się spodobał, ba, długo szukałam czegoś podobnego. Mnie osobiście się to podoba, sama mam w ten sposób 'rozwiązany' parapet w pokoju. ;-)
Gusta i guściki.

Björk 03.12.2008 08:24

No dom jest ładny, ale taki zwyczajny. Widać, że masz talent, ale za dużo podobnych domów widziałam, by się zachwycić :)

cerastes 03.12.2008 11:20

Projekt wygląda realistycznie i to wrażenie realizmu - podnosi jego poziom !
Podoba mi się estetyka całości , staranność i dbałość o detale . :)

Ocena : 7/10

Melisa 03.12.2008 13:23

A mi się podoba....tzn. parę rzeczy bym zmieniła ale to nie istotne;)

Liv 03.12.2008 15:12

MODERN :D
Wszystko pięknie ładnie, oprócz sypialni. Widziałam w niektórych domkach szklane dachy, ale nie jako "dziura w dachu", tylko jako rzeczywiście "położone" szklane płytki na dachu. Oprócz tego jeszcze to łóżko, takie "teksturowane"- jakoś nie przypadło mi do gustu.
I jeszcze ta półka z półpiętra, bodajże na tarasie- jak dla mnie niezbyt fajnie komponuje się z resztą budynku.
9/10

Fiorella 04.12.2008 14:19

Cudny domek, wmoim stylu, uwielbiam takie nowoczesne i mogłabym je ogladać non stop.
Najpiękniejsza jest kuchnio-jadalnia. Bardzo dobry ocien brązu uzyłaś i do tego kolor biały - znakomity efekt.
Ocena: 10/10

Analisse 04.12.2008 14:33

Z zewnątrz jest dość ciekawy, kuchnia też nawet fajna, salon taki sobie, łazienka jest ładna, sypialnia fajna, taras mi sie nie podoba, druga łazienka troche za ciemna. We wszystkich pomieszczeniach jest troche pusto
8/10

alishia 04.12.2008 15:09

Bardzo fajny domek :) Nie podoba mi się tylko ten przeszklony dach. Daję 9/10 :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:56.