![]() |
Odp: Chatka św.Mikołaja
Brdzo fajny domek, przede wszystkim duży + za pomysłowość.
Nie podobają mi się niektóre dywany i tapety - totalnie niewyraźne i rozmazane :/ 8/10 |
a$$iulka23 sanie i renifery niestety nie sluza jako samochod - to tylko dekoracja :)
asiolek - niewyrazne i rozmazane bo moja karta juz kwiczy ze szczescia :(. Musze napisac do Pentagonu, moze pod choinke przysla lepsiejszy komp. Bardzo dziekuje za wszystkie komentarze :) |
Taaa.... Ładna mi chatka z 135 tysiaków :D
Ale do rzeczy Bardzo piękne wnętrza, a przynajmniej urocze. Stworzyłaś odpowiedni- świąteczny klimat. Bardzo mi się podoba :) Bryła może jest trochę gorsza,ale tylko ciut. I bardzo podoba mi się ta lodówka :) Moja ocenka to you to: 9/10. Pozdrawiam! |
Dom mi się bardzo podoba, aczkolwiek nie podobają mi się te rozmazane tekstury niektórych obiektów, a tak to wszystko ok. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Bardzo pasujący dom dla św. Mikołaja
Uroczy i ogromnie świąteczny domek. 10/10:):):) |
Świetny klimat, nic się nie gryzie, ładne zdjęcia.
Podoba mi się : ) Szkoda, że nie dałas zdjęć Mikołaja z żoną (razem) ;D 10/10, jest super. |
Jak na chatkę Mikołaja to 10/10 :D Wszystko jest dopracowane, dobrane kolorystycznie i zachowane w jednym stylu co bardzo sobie cenię.
Ostatnie zdjęcie jest THE BEST :P |
O niebo ładniejsze niż to co "wyskrobał" Dominic, z całym szacunkiem dla jego talentu.
10!!!! |
doskonale utrzymany klimat!
b. mi się podoba, świetne masz ozdoby świąteczne. tylko szkoda że tekstury mebli takie słabe... 10/10 |
Cudny, aż poczułem święta w mym czekoladowym sercu
10/10 P.S. Z Pani Mikołajowej niezła laska jest :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:04. |