TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Co najbardziej lubicie w The sims 2:Cztery pory roku? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48362)

Kascoona 28.12.2008 20:07

Odp: Co najbardziej lubicie w The sims 2:Cztery pory roku?

Najfajniejszy jest pingwinek ;) i śnieg.

doman145 29.12.2008 10:44

najfajniejsza jest burza w lato :)

symfonia 29.12.2008 16:24

lubię uprawiać warzywa i owoce,pingwinka,łowić ryby w stawie,

asiolek 29.12.2008 20:00

Pingwinek jest świetny :) taki słodki i uroczy ;p lubię go chyba bardziej niż simorośle ;)
Łowienie ryb w stawie też jest wg mnie bardzo fajnym urozmaiceniem podoba mi się że widać ryby jak sobie pływają a ich łowienie jest przy złotej randze bardzo dochodowe ;p
No i podoba mi się że można potem te rybki przyrządzać jako posiłek, powiesić jako ozdobę albo oczywiście dać pingwinkowi ;)

Vanitas 30.12.2008 14:53

W czterech porach roku najbardziej lubię cztery pory roku [img]Smile[/img]! A tak nie na żarty to lubię wszytko co doszło w tym dodatku!

fajniutka 30.12.2008 16:54

wszystko jest super!
oprócz pingwinów, nie lubię ich...

Łezka 30.12.2008 17:43

Ja uwielbiam cały dodatek :):) ;);) :D:D
Zgadzam się z fajniutką tez nie lubię pingwinów najpierw łażą jak je pogłaskam to zachwile się zesikają później uśmiechną się i pójdą a ja mam kałużę do zmycia :(:( .
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻYCZY:

Liv 31.12.2008 16:27

Najlepszy jest temat dodatku, czyli zmieniające się pory roku, a także wszelkiego rodzaju opady atmosferyczne. Umilają grę i bardzo przydają się przy zdjęciach do FS ;)
No i oczywiście dodają grze realistyczności :)

A pingwin jest słodziusi ^^ (ale tylko wtedy, gdy nie zostawi po sobie "prezenciku" XD)

Adamsims 01.01.2009 01:00

Cytat:

Napisał Liv (Post 926657)
Najlepszy jest temat dodatku, czyli zmieniające się pory roku, a także wszelkiego rodzaju opady atmosferyczne. Umilają grę i bardzo przydają się przy zdjęciach do FS ;)
No i oczywiście dodają grze realistyczności :)

A pingwin jest słodziusi ^^ (ale tylko wtedy, gdy nie zostawi po sobie "prezenciku" XD)

Ja też uwielbiam pogode przydaje się do kręcenia scen i mam szczęście że mi nie zostawia.

Miodka14 09.01.2009 21:45

Moją ulubioną rzeczą w "Porach Roczku" :) jest kochany pingwinek! Uwielbiam zwierzątka, szkoda że nie mam dodatku Zwierzaki :(. Lubię też bałwany z różkami i ozdoby, które świecą na podwórku moich rodzinek.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:19.