![]() |
Odp: Runway by Woltuwa.
Średnio mi się podoba, np. dach mi się nie podoba, i duży telewizor mi się nie podoba, okap na oknie też mi się nie podoba. Reszta mi się podoba. Ocena: 6/10
pozdrawiam: kubuss |
śliczny 10/10
|
Trochę za zimne kolorki, mogłeś bardziej skontrastować np. odcieniami żółci i zieleni.
Ale dam 9/10 |
bardzo ładny czysty modern :d choć nie przepadam za tym stylem.
mimo to wyszło ci PRAWIE (heh) bezbłędnie, bo przeszkadza mi ten szklany dach. 9/10 |
Ogród i bryła są świetne :)
Wnętrze mi się podoba choć niektóre pomieszczenia trochę zimne i pustawe ;/ Za to duży plus za dużo roślinek ;) 9/10 |
Nowoczesny, gustownie urządzony, ogólnie w srodku jest bardzo ładny. Niestety na zewnątrz nie do końca. ten wjazd do garażu Ci totalnie nie wyszedł. wyglada troch e jak wjazd do jakiegos bunkra. Szklany dach nie za dobrze sie prezentuje.
Reszta jest super. I po za garażem to ładny ogród. Ocena: 9/10 |
Na początku pomyślałam: "Kolejny pusty kloc", ale pozory mylą. W środku dosyć ładnie. Klocowata bryła mnie trochę razi, ale nie przejmuj się głupimi uwagami jakiegoś tam lizaka :D
|
Jak zwzykle ładny,z gustem,smakiem (...) elegancją ;*
10/10 |
Nawet, ładny 6/10
|
Bryła ciekawa-co do dachu mam mieszane odczucia,wolę tradycyjne zadaszenie.
W ogrodzie jest dużo drzew ,kwiatów nie jest łyso-tylko ten namiot? Pomieszczenia są wszystkie przytulne, są kwiaty które dodają harmoni. Bardzo ładna łazienka ciemne eleganckie płytki i pasujące rośliny. Kuchnia jest czysta aż płytki lśnią!xd Rupiecie w garażu są na miejscu. Moja ocena10/10 Mam jedno pytanko po co ci w garażu ta maczuga pod stołem,xd |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:54. |