![]() |
Odp: Dom Oli i Ali Mak by yuppie
płytki na ścianie w łazience okropne, 6/10 (+1 za brak dodatków z internetu)
|
Pomieszczenia są za duże..
Sypialnia Ali się mnie nie podoba Za to sypialnia Oli jest bardzo ładna Ściany są z reguły puste, a dom zrobiony niezbyt pomysłowo Ale ładniutko :D |
mi sie nawet podoba :) poza paroma rzeczami
ogród - 3 korytarz - 3+ czytelnia - 4 salon - 4+ kuchnia - 4 łazienka - 5+ sypialnia oli - 5+ sypialnia ali - 6 rzut - 5+ |
ogólna ocena to - 4.6
|
No kolory to raczej nie na miejscu są, za bardzo jaskrawe. Ogólnie to wnętrza mi się podobają, chociaż trochę za pusto jest. Niebieska sypialnia mi się nie podoba. Bryła ??? Ocena: 7/10
pozdrawiam: kubuss |
Co mi sie nie podoba:
- tapeta w niebieskim pokoju (porażający kolor) - w łazience jest szaro (jakiś mocniejszy kolor dałabym n aścianach, ale nie za jaskrawy) - w domu jest ogólnie pusto - ogród to jedno pomieszanie z poplątaniem Za to bardzo ładnie ci wyszła salono - kuchnia. Uwielbiam to połączenie kolorów. Podoba mi sie również wystrój sypialni Oli. Bardzo przytulnie i w sam raz na sypialnie. Ocena: 6/10 |
Bardzo mi się podoba domek, ponieważ jest urządząny bez żadnych dodatków ściąganych z neta.
9/10 Ps. Nie dałam 10/10 , bo nie podoba mi się zbytnio sypialnia Oli :) |
Bardzo podoba mi się pokoik Ali.
Ale w kuchni za zielono. Ogólnie umeblowanie Ok. 9\10 (za tą zieloną kuchnię) |
No ogólnie rzecz biorąc to domek niezaciekawy .... te kolory nie pasują do siebie. Domek skromny, nie mający duszy. Twojego pierwszego domku nie oglądałam, ale z pewnością obejrzę. Mam nadzieję, że wstawisz więcej swoich domków :). Moja ocena 4,5/10
|
Takie małe i puste, nie wiem, może o to ci chodziło?
6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:20. |