![]() |
Odp: Restauracja "Mała"
Uuuuu! Ładne meble - tylko to widziałem na zdjęciach. Myślę, że większość usterów forum wie jak wyglądają maxisowskie meble! Niby wszystko ok, ale na zdjęciach za wiele nie widzę!
|
średnia ;/;/
Zewnątrz - 3+ Wewnątrz - 4 Ocena ogólna to... 3.75 czyli jakby 4- ;p nie przejmuj sie ocena probuj dalej :) |
Niestety nie jest zachwycona twoim projektem, ponieważ są za duże zbliżenia i nie da się zobaczyć całości, jednak uważam, że lokal jest niedokończony, brakuje tego "czegoś".
Nie podobają mi się te maxisowe kolory mebli. Przykro mi: 3/10 |
1. W środku pustawo, szczególnie na środku głównej sali
2. Z tyłu nie ma ani jednej roślinki (czyżby restauracja znajdowała się na prerii? O_o) 3. Popracuj nad zdjęciami (prawie same zbliżenia, nie widać ogólnego wyglądu) 2.5/10 |
Nie obraź się ale zdjęcia są okropne i źle zrobione, naucz się robić zdjęcia. Na rzucie widać chyba najlepiej. Nie podoba mi się. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
Taka średnia. Po pierwsze:
Zdjęcia źle zrobione. Kompletnie nic na nich nie widac, i gdyby nie rzut to byśmy nawet nie wiedzieli jak wyglądają całe pomieszczenia. Po drugie: Żadnych urozmaiceń. Restauracja powinna czymś przyciągać do siebie potencjalnych klientów, a ta jest po prostu taka zwykła. I ogólnie dziwnie. Gdzie niby Ci klienci maja składac zamówienia? Żandej lady, nic. Dziś mam dobry humor, wiec dam: 5.5/10 :) Pozdrawiam. Giovanni. |
Hmm... wi ęc tak niby ładnie, ale tak jakoś pusto i zdjęcia wygladają jakby były zrobione w mikroskopijnym pomieszczeniu, nie pokazuję całości. Dopiero na rzutach mozna ją dokładnie obejrzeć.
I cos z ogródkiem kruchutko... Ocena: 6/10 |
Miła i prosta restauracja. Ale zdecydowanie za mało ozdób.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:54. |