TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Potwory (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48642)

Łezka 29.12.2008 11:26

Odp: Potwory

JA mam dobrą wiedźmę, małżeństwo złych czarowników, wampira simorośl, i normalnych simów :D heheh.
Mam pytanie jak zrobic robota czy jego się robi na tym stole/segmencie do robienia robotów co dochodzi we własnym biznesie?

Constantia 29.12.2008 14:36

Ja osobiście tworzę ogromne rodziny, wielopokoleniowe. Uważam za urocze wskrzeszać ludzi z rodziny w postaci zombie kiedy pomysł na życie się skończy. Tak, zdecydowanie zombie są najbardziej urocze. Szczerze wszystko zależy od historii rodziny, którą aktualnie prowadzę. Jeśli tworzę rodzinę pięknych, silnych kobiet, które zazwyczaj zostają wdowami to najbardziej pasuje mi wiedźma do tej roli, która przekazuje nauki z pokolenia na pokolenie.

Najbardziej neutralne są dla mnie wampiry. Prawdopodobnie z racji, że były pierwsze i mogłam się nimi do woli pobawić. Niestety wymagają dużo uwagi, a zaspokajanie ich potrzeb jest troszeczkę... Upierdliwe.

Mikolea 29.12.2008 16:41

Ja mam czarodziejkę i kilka wampirów...

Ritty 31.12.2008 14:39

Ja mam tylko ufoludki...
PS: Może by dodać UFO do ankiety?

Iminashi 31.12.2008 14:41

a mozeby tak dodać wszystkie do ankiety?
:P

aneta_zyleta 07.02.2009 09:18

ja mam wszystkich z wyjatkiem robotów, a najwiecej to chyba wampirów xD

Milka84 07.02.2009 09:58

Ja mam najwięcej czarodziejek, kiedy dostałam OŻ miałam taki napad na czarodziejki i mam ich chyba z 10. ;)

ultraviolence 08.02.2009 21:04

Z reguły mam normalnych simów, ale czasem zdarzają się wyjątki. Posiadam jedno własne otoczenie, w którym roi się od czarodziejów - zarówno dobrych jak i tych, którzy interesują się czarną magią. Mam tam też jednego wilkołaka. Oprócz tego w Miłowie mieszka sobie para wampirów - Bella i Mortimer Ćwir :D W planach mam jeszcze stworzenie otoczenia z samymi zombiakami, ale najpierw muszę je odpowiednio przygotować (tj. zająć się budowaniem i klimatycznym wystrojem parceli publicznych). Mam zamiar stworzyć w TS2 coś na wzór Silent Hill :D Reszty dziwolągów (roboty, wielkie stopy, simorośle) w simsach nie posiadam.

EDIT: Było jeszcze jedno kosmiczne dziecko Aleksandra Ćwira, ale uśmierciłam je z premedytacją :D

Miyoki 08.02.2009 22:17

Ja zazwyczaj robię normalnych simów, bo:
*wilkołak - jeszcze nigdy nie byłam (jak już miał mnie wilk ugryźć, to zawsze coś musiało w tym przeszkodzić ;/)
*simorośl - nie potrafię się stać (grałam tylko w tej rodzinie Zielonka -chyba-, ale i tak jakoś mi nie pasuje)
*Wampiry mi się zdarzają, ale na krótką metę - potem mi się nudzą
*Roboty - mam jednego czy dwa, ale przestałam grać tą rodziną, ale czasami sobie przyłazi w odwiedzinach
*Zombie - są brzydkie, okropne i w ogóle jakoś na nie patrzeć nie mogę, więc nie chce mieć ich w grze (a miałam tylko raz xd)
*Czarodzieje i Wiedźmy - o, właśnie! Nimi najczęściej gram. Czary ułatwiają życie ;)
*Tylko przebranych (stroje i skrzydła) - :O Że niby co to? xd
Aaa! Jak te dzieci mają np. różowy strój wróżki, stroje pirata itp.?

No to ja zaznaczam, że czarodzieje i żadni xD

ultraviolence 09.02.2009 15:32

Cytat:

Napisał Monialka (Post 954272)
J*Tylko przebranych (stroje i skrzydła) - :O Że niby co to? xd
Aaa! Jak te dzieci mają np. różowy strój wróżki, stroje pirata itp.?

Wydaje mi się, że raczej chodzi o coś innego. W internecie jest dużo stuff'u do stworzenia własnych wróżek (np. te skrzydła motyla z xmsims), syren, centaurów, satyrów, nimf, demonów i Bóg wie czego tam jeszcze...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:09.