TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   czego brakuje w tej kultowej grze??? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48646)

człowiek 24.12.2008 09:46

Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???

To co wy pisaliście np. odwiedzanie sąsiadów albo jeżdżenie na rowerze to będzie przecież w trójce.

Według mnie to w dwójce powinno się hodować zwierzęta gospodarskie i powinny być traktory...
Powinna też być kanalizacja i wodociągi

Iminashi 24.12.2008 15:09

Cytat:

Napisał fajniutka (Post 919695)
...simki powinny miec okres:D...

lol xD
i ty masz 13 lat?
a po co twoim simkom okres?
zebys sie podniecala jak sobie tampony wkladaja? :D
niektorzy sa jeszcze tacy dziecinni :)
---
a ja bym chciała zeby simy mogly zarabiac na lokatach ^^
to bylby rulez :D

Shinobu 07.03.2009 15:40

okres:|? to nie było by fajne,bo pewnie codziennie zbierałoby kasę na podpaski\tampony.
Pryszcze nie wystarczają?

seattle 08.03.2009 13:27

zdecydowanie większe parcele :)

Nomad 08.03.2009 17:09

Możliwość sterowania simami w pracy/szkole :D, jak Ci się chce sterujesz jak nie to nie :)

Gio 08.03.2009 17:15

Możliwość łączenia dwóch parcel ze sobą, lub po prostu większe.
Możliwość ulokowania pieniędzy w banku na procent, czy coś.
Możliwość podziału majątku pomiędzy dzieci i rodzice (jeżeli mieszkają razem, a wszyscy i tak mają te same pieniadze...:/)

Na razie więc nic mi nie przychodzi do głowy :P,
ale jest dużo rzeczy, które mogłyby być, a nie są ^^

Nomad 08.03.2009 17:29

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 976388)

Możliwość podziału majątku pomiędzy dzieci i rodzice (jeżeli mieszkają razem, a wszyscy i tak mają te same pieniadze...:/)

O tym zapomniałem, spisanie testamentu było by fajne. Przy biurku byłaby opcja "Spisz testament" i wybierałbyś rzeczy, % kasy i domu komu zapiszesz, otwierałaby się lista z simami których znasz zaznaczałbyś rzecz/kasę/dom potem sima któremu to zapiszesz.

Landrynka 08.03.2009 17:53

Brakuje mi fajniejszych interakcji między dorosłymi, hehe :D. Braku odczuwania dojrzewania u nastolatek, chociaż okres byłby ohydny :|. Ale takie wahania nastrojów i załamania byłyby na miejscu. Brak wózków dla dzieci! No czasem chciałabym wziąć bachora do spacerówki i pojechać z nim na miasto. I jest zdecydowanie za mało chorób! Chciałabym, żeby simy mogły być ciężej chore niż nudności, albo kaszel :|. I wypadki samochodowe! Przecież sim biegnie pod autobus, a autobus przejeżdża po nim jakby był powietrzem... I chciałabym, żeby simy mogły odczuć alkohol we krwi :D. Wiem, trochę drastyczne te moje wymysły :D. Ale prawdziwe jak najbardziej... :P

alishia 10.03.2009 14:48

napewno zaglądania do szkoły i pracy. a z tym okresem to trochę głupie. sima i tak bez kodów lub ściągniętych hacków nie zobaczysz bez bielizny. więc po co?

avenly 10.03.2009 15:07

Ja bym chciała, żeby było coś takiego jak turnieje tańca i żeby simy mogły tańczyć przeróżne tańce. Sterowanie simem w pracy też by się przydało

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:25.