![]() |
Odp: Renowacja Ul. Dębowej
Tak treys, ale niezdołam każdemu trafic w upodobania ;)
Mam nadzieje ,że i 'tak czy siak' klimat jest wystarczająco dobry by ocenic domek na wmaire dobrą ocene ;] |
No, świetna robota! I wreszcie odezwałaś się na forum, od dłuższego czasu pierwszy chyb raz... W każdym razie dom mi sę podoba, tak jak wszyscy jestem zachwycony ogrodem, a wnętrza mi osobiście podobają się nie mniej! I ja jestem za tymi podłogami, wydaje się, że wszędzie pasują, więc czego chcieć więcej?! AAAA! W łazience jest inna;)!
Jak dla mnie 10/10 ' Wesołych;) Marian |
Bardzo ładnie to zrobiłaś, do podług nic nie mam , lecz trochę dziwnie wygląda ta lodówka tak wciśnięta tak. 10/10
|
wowo, śliczne antanki... profesjonalne wykoanie
10/10 |
Szczerz eprzyznam że domek jest teraz bardzo ładny. Ogród też mi się bardzo podoba :)
10/10 :) |
Bardzo ładny i przytulny, ciepły dom 9,5/10
|
Dziekuje Bardzo ;) Takie oceny to czysta przyjemność dla mnie...i z ręką na sercu moge przyznać ,że to najlesza z moich prac na forum ,które tutaj umieściłam.
Dziekuje B.Bardzo mocno. |
Każde miejsce w ogródku jest zapełnione i to przepięknie wygląda, ale troszkę mało zdjęć.
9/10 |
Sasuke486 a ile by niby miałam zdrobic tych zdjęć ? Chyba jasne jest dla każdego ,że mała bryła -mało zdjęć ;)
|
Łał fajne obejście :) Wewnątrz też super, jednak nie wiem co się z tą lodówką stało :D Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:32. |