![]() |
Odp: Dom Dom mój pierwszy dom
E tam..nic sie nie martw ;) Po prostu zobaczysz po dłuzszym czasie ,iż twoje zdjęcia są nie wyraźne -kiepska jakość. Ustawienia moga zdziałać wszystko ^^ Co do środka-używaj zapalonych świateł...dla estetyki możesz pobrać sufit. Wchodzisz kamera do środka pmieszczeń za co duży +. Ćwicz na boczku z kolorami i z estetyka oraz z łączeniem oiektów a będzie dobrze.
jak na dzień dzisiejszy ocna 4/10. Pozdrawiam: Sheba. |
Co mi się nie podoba ...
garaż, odstaje tak jakby od domu, jakbyś go przedłużył byłoby lepsze wrażenie, za dużo tych samych drzewek, łazienka trochę za zielona. ; ) szkoda, że nie ma płytek, które prowadzą do domu . Ogólnie nie jest tak najgorzej . ; > |
ok dzieki ale jak nie chcecie to moge nie robic tych domów
|
Ależ rób :)
Tylko ucz się na błędach. Fajnie zagospodarowałaś perzestrzenie, ale dobór kolorów jest straszny (przynajmniej mi się nie podoba). No i jak ktoś już napisał - w umeblowaniu trzymaj się jednego stylu. I wystawiaj swoje domki - ważne, by Tobie się podobały :) |
Dom mi się nie podoba, za ciemno, za pusto i na dodatek pomieszane style. Ocena: 1/10
pozdrawiam: kubuss |
Dziwna bryła, w środku zdecydowanie za ciemno, jedyne w miarę OK pomieszczenie, to pokój dziecka ;).
I znowu Simy mają się dostawać do niego po trawie? Nie starczyło funduszy na ścieżkę? 2/10 |
Niezaładny 1/10
|
Cytat:
|
Jak na pierwszy to nawet spoko..:)
A w środku nie podobają mi się najbardziej kuchnia im łazienka..:) I wogle mi się nie podoba..:) 3/10 |
Skoro pierwszy dom to i opinia będzie trochę inna ;)
Zmieniłbym kąt nachylenia dachu, taki jest zbyt duży i psuje to cały efekt. Do schodów na ganek powinna prowadzić jakaś ścieżka. Salon jest duży i ciemny. Ten stół w ogóle nie pasuje. W łazience zamiast zielonych kafli na ścianę dałbym białe z jakimś zielonym wzorem. Pokój dziecinny - nie jest źle ale komoda zdecydowanie tam nie pasuje. W pokoju matki nie pasuje nowoczesny fotel i komoda nie jest pod kolor. W kuchni to samo co w salonie - za ciemno. Na następny raz włącz opcje odpowiedzialne za światło w grze. Spowolni ją minimalnie a efekt będzie o niebo lepszy :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:43. |