![]() |
Odp: Biznes
Cytat:
|
a nie wiecie moze jaki maxymalny poziom przedsiebiorstwa domowego mozna uzyskac? ja mam 10... wczesniej po iluś tam zdobytych gwiazdkach przywiazania poziom rosl... a teraz cos nie chce ruszyc, choc gwiazdek polecialo sporo... moze nie da sie miec 11?
|
Nie, maksymalny to 10, chyba.
|
Omega, nie chyba tylko na pewno :D
Uwaga, Uwaga mam nowy biznes ;] Sklep H&M- pomysłowe |
Daaagi chodzi ci o to, że kupiłas sobie ten dodatek czy dopiero teraz odkryłaś, że jest dostepne założenie jego? Co do pytania maksymalny jest 10 i jak już zdobędziesz go to tam gdzie do tej pory miałeś ilość gwiazdek do następnego etapu będzie pisało Maksymalny poziom tzn. teraz możesz stracić gwiazdki i zostanie ten 10 poziom.
|
Cytat:
|
aaa... to troche glupio... bo jest wiecej nagrod za te poziomy i nie mozna ich sobie wziasc :( no to w takim razie kiedy sie ma w przedsiebiorstwie domowym maxymalny poziom to juz nie ma co tam robic... ?
|
Agato jasne, ze jest co robić tylko zależy od działalności masz zakład fryzjerski to dalej obcinasz Simów, masz cukiernię to dalej sprzedajesz itd.
|
No taak ;] ale to juz tak bez celu:D
|
No to jest zrozumiałe, ale jeżeli chcesz zdobywać dalej poziomy to musisz kupić parcelę publiczną i na niej swój sklep jako drugi i tam będzie możliwość dalszego wspinania się.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:09. |