![]() |
Odp: Soffio di freschezza – powiew świeżości…
Oł maj gad to jest piękne, jedyne co mi sie nie podoba to łazienka na parterze :P
oczywiście 10/10 |
Świetny domek :) Jest taki pełny w środku... jak by ktoś tam naprawdę mieszkał
|
O.O
Mistrzu Marianie, po raz kolejny udowodniłeś, że w te klocki jesteś najlepszy. Włosów nie mam już dawno, powyrywałam je, oglądając pierwsze foty, a potem to już pozostało tylko zgrzytanie zębów...;-) Napisał Haughton, napisała Vibratoria, będę nudna - bryła, okolica, sceneria, wyposażenie - fenomenalne! Bardzo podoba mi się Twoje łączenie kolorów. Też przyglądałam się tej fototapecie... ;-) A i pytanko: Na zdjęciach bryły, przyciemniałeś niebo na 'burzowe' czy taką pogodę zastałeś w grze? ;> Nie powiem klimatu śródziemnomorskiego to nie nadało, ale dodało takiej fajnej przytulności, że aż chce się wejść do środka i schronić przed deszczem na kanapie. Cytat:
|
JEJ! Naprawdę musiałeś nad tym domem spędzić masę czasu. jestem pod ogromnym wrażeniem. Jedyne co mi się nie podoba to pokój nastolatki. Te... Łóżko. Ale okej masz 10/10
|
Wiesz, inaczej sobie wyobrażałam tu Hawaje ;)
W każdym razie otoczenie domku jest CUUUDOWNE i nadające odpowiedni klimat ;) Ciekawa bryła, ale nie podobają mi się jej kolory- nie połączyłabym pomarańczowego i zielonego. Wnętrza bardzo mi się podobają, a pokój nastolatki jest wręcz oszałamiający. Idealnie w stylu "rurzoffej bałaganiary" ;) Poza tym, pomieszałeś dużo kolorów, co stworzyło bardzo barwny efekt, a w dodatku wszystko ładnie ze sobą współgra :) Jedynie ta niebieska łazienka w domku dla gości rażąco nie pasuje mi do reszty. Ogólnie dom bardzo realistyczny i widać, że budowany "z sercem" (chociaż wszystkie Twoje domki takie są ;)) 10/10 :) |
Cytat:
Ja się siebie nie czepiam, może tylko trochę ;), ale w grze na prawdę wygląda ciekawiej ta kuchenka... Czyli sypialnia pasuje, to dobrze. Ciekawe, że zauważalny jest ten element "życia w podróży", bardzo mnie to ucieszyło, że ktoś to zauważył... Z tą łazienką to ja Ci się dziwię- mnie się osobiście nawet ta mniejsza podoba, ale o gustach si nie dyskutuję, bardzo się cieszę, że została zaakceptowana... Ale jak ten pokój nie jest oczoj**ny różowy, to ja jestem ksiądz proboszcz pobliskiej parafii! Ale zgodzę się, że domek dl gości prezentuje się najlepiej chyba z całego projektu... "wydaje mi się, że ten domek najbardziej nie podoba się właśnie Tobie"- po przeczytaniu zaskakująco pochlebnego (jak na nią;)) komentarza Bjork stwierdzam, że to chyba racja. Ona zawsze potrafi wynaleźć coś, czym wierci dziurę w brzuchu, a tu nic! Normalnie zawiedziony jestem:O Cytat:
Żebyś czasem korzeni nie zapuściła i nie zakwitła przed komputerem! ;) A ja ciągle nie mam co oglądać Cytat:
No to kto mnie teraz tak profilaktycznie zmiesza z błotem?!:O Cytat:
(wg mnie nie jest to okropieństwo, ale cudo to też nie...) Cytat:
Cytat:
Polecam, jeśli chcesz w grze taki efekt. To poradnik stworzony przez haughtona, bardzo przydatny i dokładnie opisujący, co trzeba zrobić. Linea, nie przejmuj się. Są peruki, a sztuczna szcęka wcale nie taka droga! ;) Czemu ja tak lubię Twoje komentarze...? Cytat:
Cytat:
Tą łazienką może nieco poszalałem, ale ok... |
no tak, nie nawidze, ale jakby miał być to pokój "sŁiT GeRl" to wyszedł ci świetnie. Dlatego dałam ci 10/10
|
cudownie ci to wyszło, w każdym choćby najmniejszym szczególe!
świetnie dobrane ozdoby, kolorystyka i meble. po raz kolejny pokazałeś że modern nie musi się wcale kojarzyć ze surowym i sterylnym czarno-białym domem :). gratuluję ci 10/10 |
Cednie -wszystko co mam do powiedzenia :*
10/10 Pozdawiam: Shebulla |
I jeszcze ja , przyłączę się do tych wszystkich zachwytów .... ;)
Wspaniała prezentacja ! Bardzo ambitnie skomponowałeś całość . Jestem zachwycona bryłą , otoczeniem i bogatą aranżacją wnętrz . Widzę , że lubisz tworzyć z rozmachem , a ja uwielbiam rozmach podziwiać . Odwaga , niestandardowość , wyrafinowanie i elegancja - to cechy , które charakteryzują Twój styl . Twoje projekty są coraz lepsze i coraz bardziej dopracowane . :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:52. |