![]() |
Odp: Renowacja domu na Alei Leśnej 40
Oh, dzięki za dedykację, ale to i tak nie uchroni cię od mojej perfidnej krytyki
No więc z zewnątrz nie podoba mi się (w szczególności dach) Przedsionek ładny, łazienka też. W salonie mi czegoś brakuje, nie wiem czego. Kuchnia fantastiko, ale sypialnia już mniej. Tak, tak, myślę o tej barierce. No i łóżko... EKHEM!! Co to za zdjęcie na regale? Więc mnie zdradzasz, tak?! Dam 8/10 (-1 za te nieszczęsne, płożące się po ziemi firanki) |
Ładnie :)
Domek bardzo realistyczny (dlaczego bałagan zawsze musi wywoływać takie uczucia?!). Jedyne rzeczy, które mi się nie podobają: - pusty ogród, a raczej jego brak, - dach..., - ta półka w łazience i lustro- pomyśl, jak ta Simcia przy takim czymś może się malować?! :O - czerwony salon jakoś nie pasuje mi do całej reszty domu- lepsze byłoby coś w jasnych kolorach ;). I tyle. 8/10 |
Bryłą jest do kitu, ale wszystko nadrabiają wnętrza, wewnątrz jest bardzo ładnie. Najbardziej podoba mi się kuchnia. No i kiepski ogród. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Podoba mi się bryła domu, chociaż ma brzydką moim zdaniem elewację (zbyt smutną i jednolitą) i za duży dach. Drzwi wejściowe tez trochę mi nie pasują do okien, ale to aż tak nie rzuca się w oczy.
Wnętrza są całkiem przyjemne kolorystycznie i widać, że starałaś się dobrać poszczególne elementy tak, by pasowały do siebie. Ponarzekam za to na zdjęcia - są źle wykadrowane i na niektórych niewiele widać - powinnaś robić fotki w trybie "Tab" regulując kadry klawiszami + i -, wtedy dużo więcej można uchwycić na jednym zdjęciu. Łóżko w sypialni również moim zdaniem nie jest zachwycające, ale miałaś fajny pomysł z tymi zabawkami porozrzucamymi na pościeli (zapachniało mi Avalonem, który uwielbiam :)). W domku style są trochę pomieszane (nowoczesna kuchnia i salon, sypialnia w stylu "używanym", surowa i zimna łazienka), ale ogólnie jest sympatycznie i przytulnie. Ćwicz i buduj dalej. :) |
Dom na pewno nie jest zły. Powiedziałbym, że jest poprawny.
Bryła- nie będę oceniał, bo nie jest Twojego wykonania (tak przynajmniej mi się wydaje, skoro to renowacja...) Myślę, że przydałby się jakiś cieplejszy akcent w pokryciu zewnętrznym ścian. Wnętrz- cóż mówić, są poprawne. Nie jakiś fenomen może, ale można zauważyć, że raczej nie masz problemów w łączeniu kolorów, a to ważne... |
Żelkam, jaka żelkam? Jestem zelkam!
Bryła: nie poboba mi sie twoja wersja kosza na śmieci i skrzynki poczt. Ogród: mały! Przedsoinek/przedpokój/nie wiem co było napisane: jestem dziwnie uprzedzona do tych zasłon Łazienka: przesadziłaś z tymi lustrami. Salon: nie podoba mi się nagła zmiana kolorow, lepszy byłby zielony komplet mebli. Kuchnia: jak na mój gust ładna. Sypialnia suzy: Nieee! Tylko nie ten komplet z MangoSims! Nienawidzę go, chyba, ze pojedyńcze przedmioty. A fuj! Podsumowanie: -0,5 za skrzynkę,kosz i mały ogród -0,5 za te okropne zasłony -0,5 za lustra w łazience, których nie lubię i dziwnie je ustawiłaś. -0,5 za złe kolory w salonie i sypialnię +0,5 za ładną kuchnię czyli : 7,5/10 |
heh, pamiętajcie! Że ta dedykacja nie była próbą przekupstwa :p
czekoladowy.pl to zdjęcie chłopaka Suzy :P Firanki-uhh... One są takie... Ładne, ale ok. Każdy ma swój gust. Sypialnia Suzy miała przypominać moją, nie wyszło :O. Poprostu ja robię domki, w których ja bym mieszkała(kiedyś ktoś dał taką rade) zdjęcia są robione TAB'em. Ok dzięki za ocenki, ale wciąż ich mało :O |
bryła troszkę mi się nie podoba tzn kolor cegły i w ogóle jakoś tak nieciekawie.
wnętrze już dużo fajniejsze. nie podobał mi się salon, jak dla mnie trochę za czerwono. ale za to b. ładna kuchnia. pokój Suzy też ok. ogólnie to dom ładny, przytulny i bez większych zarzutów :) 9/10 |
bardzo podoba mi sie kuchnia:)
|
dzięki za oceny i wiecie co wam powiem... Ta kuchnia to wg. mnie najgorszy niewypał :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:00. |