TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Mały Domek (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48910)

Liv 03.01.2009 19:05

Odp: Mały Domek

Nie będę się rozpisywać- nie podoba mi się.
Bryła to całkowita porażka. Zarówno jej kolor, klockowaty kształt jak i BEZNADZIEJNY dach pozostawiają sobie wiele do życzenia.
Wnętrza nie zachwycają. Pomieszczenia są za duże, z kolorami w miarę OK, meble brzydkie. A łazienka przechodzi już wszelkie oczekiwania...
Ostatnimi czasy nastała plaga bezdroży. Co to, naprawdę nie chce się poświęcić tych paru sekund na wybranie i ułożenie ścieżek?
2,5/10

Karolusia94 03.01.2009 19:39

Nie będę się rozpisywać bo nie mam na to czasu i ochoty.
Bryła to koszmar, dach za wielki, ogrodzenie?! jeju zaraz mnie do psychiatryka wezmą za moje napady na sprzęty domowe!!
kolory nawet OK ale meble to porażka, łazienka.. no comments ;/
ogólnie :
bryła: 1/10
pomieszczenia 2/10
"ogród":2/10
całość:1,66 czyli 2/10

kubuss 03.01.2009 19:41

Dom mi się nie podoba, a nazwa nie adekwatna do domu, ja z twojej kuchni i łazienki zrobiłbym dom. Ocena: 1/10

pozdrawiam:
kubuss

asiolek 03.01.2009 19:56

Ojej :(
Bryła - okropna , za duży dach i masakryczna cegła.
Salon z kącikiem czytelniczym - powiedzmy że ujdzie.
Łazienka - gdzie ona jest?? a, to jest łazienka... Niepodobna. I za duża. Czy ja widzę niedomalowaną ścianę ? Źleee...
Sypialnia - brzydki, nic do siebie nie pasuje.
Gabinet - czy ja tam widzę jakąś kosmiczną różową lampę? nie pasuje tam totalnie.
Kuchnia z jadalnią - tak bardzo kuchenne kolory... wręcz przypomina łazienkę :/
To już by było lepiej gdybyś pomalowała łazienkę jak kuchnię a kuchnię jak łazienkę.
Ogród - lepiej by było gdyby krzesła stały wokół stołu a nie parasola...
I więcej roślinek by się przydało.

Ogólnie mi się nie podoba.

Czekam na następny domek :)

pisaqeczka 03.01.2009 20:45

Dom jest totalną porażką. Bryła nieporozumieniem...
1/10

Życzę powodzenia na przyszłość.

zelkam 03.01.2009 21:01

Ugh, nie, nie nie!
1,5/10

Sweet.Dreams 03.01.2009 21:41

Jakość zdjęć trochę do życzenia pozostawia :P Ale już nie wspominając nawet o tym - trudno.
Salon? W stylu babci i dziadka, jakoś by uszedł. Ale pomieszczenie nie jest ciekawie zaaranżowane, a wszystko jest w różnym odcieniu jednej barwy!
Łazienka to wielka porażka. Po pierwsze - za duża. Bez stylu, smaku, taka nieciekawa i :O pomarańczowa... Podobna do salonu.
W sypialni następuje jedna wielka mieszanka! Fiolet z różem w nowoczesnym stylu - jakoś by przeszło. Ale żeby te odcienie były zupełnie różne? I do tego te zdjęcia na biurku - nadają się dla starej chatki, a nie do takiego pomieszczenia. Do tego półka na książki w innym odcieniu brązu niż magicznie okropne biurko. Jeszcze na koniec pomarańczowe krzesło dołóż i po prostu jest okropnie.
Kuchnia jest za duża, za pusta i za niebieska. Tyle o niej napiszę.
Ogród - zdjęcia zrobione w trybie kupowania(?), trudno zdarza się. Kilka drzewek i krzaczek nie wystarczy do ogrodu. Na szczęście zrobiłaś jakieś oczko wodne. Nie najlepsze, ale jest. Ten parasol, to zupełnie nie wiem, po co stoi, szczególnie z tymi krzesłami. Szczególnie, że ten parasol jest w zupełnie innym stylu niż np. czarny(?!) grill.
Kilka rad:Ściany są "gołe", zrób coś z tym! Buduj mniejsze pomieszczenia. Nie lubię jak jest napaćkane, ale w tych pokojach nie może być pusto. Mieszasz style, oj mieszasz. Wykonaj sobie projekty ładnych połączeń różnych kolorów i wykorzystaj przy budowie. Sypialnia jest "kolorowa", a każde z reszty pomieszczeń utrzymana w jednym kolorze. Dach jest za wysoki i pomalowanie domu też nie jest najlepsze. Postaraj się zrobić prawdziwy, ładny ogród. Zastanów się nad klimatem parceli. Wymyśl pomysłową bryłę i dobrze oddziel pomieszczenia.
Życzę wielu dobrych pomysłów i wspaniałego zastosowania. Z maxisa da się naprawdę zrobić ładne domki. Czekam na kolejny Twój domek, mam nadzieję, że będzie o wiele lepszy od tego.
Intenso - Buduj pomieszczenia takie, w których ty byś zamieszkała. - zgadzam się :D
Niech Nasze komentarze Ciebie nie zrażają. One mają za zadanie pomóc Ci w następnych domach.
Pozdrawiam
PS. Ale się rozpisałam :P

FakeYourDeath 04.01.2009 14:27

Huum ...
Dywan w łazience ? :D
Za duża kuchnia .
I wgl mi się nie podoba.
Kolejne 0/10 bo nawet na 1 trzeba zasłużyć.

yuppie 04.01.2009 16:14

Ten dom jest straszny.!
Nie podoba mi sie.!
1/10

dżin. 05.01.2009 20:17

Za pusto trochę:(
I nie za ładnie, ale może być:)
Moja ocena to..........................
.........4/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:32.