|  | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Wow... Tylko jedna rzecz mnie boli :( Nie nawidze małych zdjęć <ślepa> mogą być wielkie i mieć okropną jakość, ale żeby były wielkie :)  Ogólnie dom ładny. Przytulny ciepły jedyne co mi się nie podoba to salon. 8,5/10 | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Widać, że się chciałaś przyłożyć, ale (zawsze musi być jakieś ale :D) w domu są dwa różne światy. Pierwszy to świat rzeczy poukładanych i wolnych miejsc (kuchnia) . Drugi świat to świat rzeczy porozrzucanych i zajętej przestrzeni (pokój dla dziecka) . Moim zdaniem powinnaś wybrać jeden z tych światów i kierować się jego stylem.  Bryła jest straszliwie prosta i duża. Proponuję pokombinować z poddaszami, półpiętrami, aby nie było uczucia takiej... nudności (?). Pozdrawiam. | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Jak na pierwszy dom na forum, to naprawdę cudnie ci wyszło! Piękna budowla, bardzo podoba mi się jej położenie. Ogród trochę skromny jeśli chodzi o roślinność, ale co tam ;p. Umeblowanie całkiem fajne, poza małymi szczegółami. Najbardziej zraziła mnie ta kolumna między książkami... faktycznie nie za dobrze wygląda. Mimo wszystko uważam, że projekt jest super. 9,5/10 | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... No. Faktycznie :) Jeżeli to Twoja pierwsza praca w tym dziale to gratuluję. Masz wiele fajnych pomysłów, które wykorzystałaś w pięknym stylu :) Najbardziej podoba mi się ten wyższy fudnament w salonie, na którym postawiłaś telewizor.  Bryła jednak już troche gorsza i praktycznie brak ogrodu (można tu też było wykorzystać położenie nad plażą). Czasami zostawiasz zbyt dużo wolnego miejsca w pomieszczeniach. I używasz fajnych dodatków z neta ;) 7/10. Pozdrawiam! | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Hal trochę pusty ,nie podoba mi się kolumna. Więcej nie mam zastrzeżeń.10/10 PS : lizak. przecież wiadomo ,nastolatka to musi mieć tak ala bałagan ,i to mi się właśnie podoba w pokoju dziecięcym :). | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... W kuchni trochę za pusto, ale jest dobrze:) 7/10 Pozdrawiam | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Bardzo ładny tylko -1p. bo ogród mi się nie podoba.! 9/10 | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Ogród mi się nie podoba. Wewnątrz domu jest ładnie i przestrzennie. Ocena: 9/10 pozdrawiam: kubuss | 
| 
 Odp: Czuj się jak u siebie... Fajnie Ci wyszła prezentacja... Jeno to ukształtowanie terenu wydaje mi się zbyt kanciaste. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:16. |