![]() |
Odp: Bliźniak 'Enlargic' przy ul. Kwitnącej Wierzby (By Linea)
Mi tam bardzo się podoba!
10/10 rzecz jasna ^^ Dasz do pobrania? |
fajnie wygląda z zewnątrz i w ogóle to ja bardzo lubię takie bliźniacze domki.
oba mieszkania są imo b. ładnie i ciekawie urządzone. sama jednak nie wiem które było lepsze. kolejny twój projekt w którym wykazałaś się swoim talentem i pomysłowością :d 10/10 |
Ach, ta podłoga, której tak nie lubię :P Mi bryła się podoba. Pod 12-tką sypialnia właścicieli taka trochę pusta i nie za bardzo wyszedł hall, ale ładnie. 9/10
|
Wszystko pięknie tylko w drugim mieszkaniu blat w kuchni wisi w powietrzu. Czy mogła byś dać to do pobrania? Bardzo podoba mi się bryła i chętnie przerobił bym tą parcelę na blok bo nie mam ciekawych.
|
Z uwagi na to że za dużo mi się nie chce pisać napiszę tylko tyle że fajny pomysł, jak i wykonanie. Według mnie mieszkanie 2. lepsze od 1. Ocena: 10/10 za całokształt i wykonanie.
pozdrawiam: kubuss |
Piękna robota. Widać wprawioną rękę, a jeszcze ten niepowtarzalny charakter wnętrz!
Po prostu jestem zachwycony. To jest na prawdę wspaniały projekt. Może sobie ponumeruję co mam powiedzieć, bo z moją sklerozą to połowy zapomnę. 1) BRYŁA - urocza, choć w sumie prosta. Bez żadnych nietypowych elementów, ale jak najbardziej przyjazna do oglądania, tynk dobrany bardzo dobrze. Żadnych uwag nie mam. Bardzo mi się podoba. 2) Wnętrza: a) Ul. Kwitnącej Wierzby 12 Absolutnie fenomenalne! Taki modern to tylko podziwiać. Pomieszczenia są nowoczesne, ale w miarę ciepłe. Bardzo efektownie łączysz różne materiały, t.j. drewno, kamień, zwykły tynk itp. Wielgaśny plus za to. Jeżeli miałbym się już na siłę do czegoś doczepić to byłaby to ciut zbyt duża ilość szafek w kuchni, ale to może nieco wyimaginowany problem. Za to wszystko to przebija wspaniała łazienka (ta czarno-biała) i niesamowity gabinet. Te dwa pomieszczenia oglądam na okrągło od dobrych kilku minut. Są świetne. Słowa uznania... a) Ul. Kwitnącej Wierzby 14 Pierwsze co mi przychodzi na myśl- idealne kolory! Dobrane celująco, bardzo efektownie. Stonowana zieleń + beż ==[Twoje wykonanie]==> CUDEŃKO! Bardzo podobają mi się salon i sypialnia. Zielona łazienka zresztą nie jest gorsza. Podziwiam. Ogólnie lubię, kiedy w domu jest dużo otwartej przestrzeni- duże pomieszczenia, niektóre dwupiętrowe- to to, co tygryski lubią najbardziej... ;) OGRÓD- co tu mówić. Niewielki, ale pasuje. Widać (głównie jego rozmiarowi, że to dom w mieście, a nie w jakiejś zapomnianej prowincji. Nie jakieś cudo, ale po prostu pasuje, a dopasowanie to klucz do sukcesu. Co tu więcej pisać. Nie mam prawie nic do zarzucenia, a nawet jeśli pojawiły się drobne błędy, to są na tyle znikome, że można je po prostu zignorować. Tym bardziej, że ilość plusów jest bez porównania większa. Czekam na kolejne prace... Pozdrawiam, Marian... |
Miałaś bardzo ciekawy pomysł na zbudowanie bliźniaczych domków. Muszę powiedzieć,że Twój dom bardzo mi się podoba, zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz. Oby tak dalej :D
Ocenka: 10/10 |
Ładny , bardzo poprawny projekt . Widać w nim to , co charakteryzuje najbardziej Twój styl - staranność i uporządkowanie . :)
|
Jedyne moje zaszczerzenie to kolor na bryle.
Jestem pod wrazeniem :O :). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:57. |