TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Aleja Spokojna 3- by Giovánni (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48963)

kubuss 07.01.2009 19:52

Odp: Aleja Spokojna 3- by Giovánni

[size=2}Dom mi się podoba, tylko fajnie by było gdyby był chociaż trochę funkcjonalny :D Aaa i ten grzejnik :P Ocena: 9/10

pozdrawiam:
kubuss
[/size]

dareczka84 08.01.2009 09:21

Bryła ładna, z zawnątrz wygląda na miły domek. Ale wnętrze...nie! to ja już wolę uporządkowane domki(mimo, że jestem bałaganiarą) kuchnia mi się bardzo nie podoba, salon zagracony i w sypialni te baloniki. Najlepsza chyba jest łazienka. Dobry pomysł z recznikiem na krzesełku.

wasp. 08.01.2009 13:12

wszystko nice, ma swoj klimat. na kazdym metrze jest jakis przedmiot i to jest duzy +. za dom daje 9/10 :)

Gio 08.01.2009 13:13

Avenly- ręcznik nie wchodzi w krzesło, tylko tak miało byc. Ma to sprawiać wrażenie, że ręczniki powieszone są na krrześle ;)

Liv- dziękuję. Mój następnym dom nie będzie "burdelem". Tylko nie zgodze się z tymi krzesłami. Tak, mam przy stole inne krzesła. Jedne z jednego pokoju, inne te typowo kuchenne, ale inne, i o wiele osób tak ma :)

Dziękuję za oceny :)

treys 08.01.2009 14:27

z zewnątrz fajnie ale ten szary mur...brrrr.
to zagracenie jakoś mi się nie bardzo podoba. przesadziłeś z tym bałaganem. może i by wyglądał lepiej jakby to chociaż odrobinę pasowało.
5/10

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 931728)
Tak, mam przy stole inne krzesła. Jedne z jednego pokoju, inne te typowo kuchenne, ale inne, i o wiele osób tak ma :)

:O serio? ja jeszcze u nikogo nie widziałam czegoś takiego.

Callineck 08.01.2009 15:20

Na początek bardzo chciałabym Cię pochwalić za bryłę - jest bardzo realistyczna i bardzo ładna :)
Tylko murek, który oddziela dom od ulicy to nie powinien być z obu stron?
Do bałaganu się nie przyczepię, ale do źle dobranych kolorów owszem. Na początek - przedpokój, czyli szafka i kanapa; w sypialni bardzo nie pasuje sprzęt grający w samych drzwiach, no i słynne baloniki ;) W gabinecie tapeta. Potem kącik kominkowy - kanapa i fotele wszystko w innych kolorach... Dywanik i lampka w jadalni.

Najładniejszym pomieszczeniem w całym domu jest roślinny kącik wypoczynkowy :)
A grzejnik w sypialni może być przenośny, taki do dodatkowego ogrzewania :P
I ręczniki - genialny pomysł ;)

dareczka84 08.01.2009 15:52

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 931728)
Tak, mam przy stole inne krzesła. Jedne z jednego pokoju, inne te typowo kuchenne, ale inne, i o wiele osób tak ma.

tak jak w serialu "Przyjaciele" :D

Holly 08.01.2009 16:55

No trochę przesadziłeś z tymi gratami :D Nie obraź się, ale dom wygląda jak z programu "Ostra pobudka z Kim", oczywiście zanim jeszcze zaczną sprzątać. Ta biblioteczka strasznie mała i ciemna. Ale bardzo podoba mi się bryła. Ty się lepiej bierz za pisanie fs ; )

Sweet.Dreams 08.01.2009 17:26

Ten "artystyczny nieład".
Wyszło Ci to dosyć śmiesznie. Odzwierciedla to częsty bałagan w moim pokoju. Pomysł dobry. Cieszę się, że ten nieład był zrobiony specjalnie. Czekam na kolejne Twoje domki. :D

vibratoria 08.01.2009 17:44

Nic tu do niczego nie pasuje, ale...

Powstał projekt bardzo realistyczny. Z pewnością zamieszkany, przez jakieś artystyczne dusze, nie specjalnie zainteresowane robieniem porządków. Ale to dobrze. Wyszło fajnie. Tak jakby przedmioty były gromadzone przez lata dostawiania i dokładania.

I te butelki szampana na podłodze w kuchni i kąciku z kwiatami. :D

Grzejnik przy łóżku rzeczywiście wymiata. Ale nie rób tak więcej. :D

PS. Widziałabym tę bryłę w małomiasteczkowej szeregówce.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15.