![]() |
Odp: Aleja Spokojna 3- by Giovánni
[size=2}Dom mi się podoba, tylko fajnie by było gdyby był chociaż trochę funkcjonalny :D Aaa i ten grzejnik :P Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss[/size] |
Bryła ładna, z zawnątrz wygląda na miły domek. Ale wnętrze...nie! to ja już wolę uporządkowane domki(mimo, że jestem bałaganiarą) kuchnia mi się bardzo nie podoba, salon zagracony i w sypialni te baloniki. Najlepsza chyba jest łazienka. Dobry pomysł z recznikiem na krzesełku.
|
wszystko nice, ma swoj klimat. na kazdym metrze jest jakis przedmiot i to jest duzy +. za dom daje 9/10 :)
|
Avenly- ręcznik nie wchodzi w krzesło, tylko tak miało byc. Ma to sprawiać wrażenie, że ręczniki powieszone są na krrześle ;)
Liv- dziękuję. Mój następnym dom nie będzie "burdelem". Tylko nie zgodze się z tymi krzesłami. Tak, mam przy stole inne krzesła. Jedne z jednego pokoju, inne te typowo kuchenne, ale inne, i o wiele osób tak ma :) Dziękuję za oceny :) |
z zewnątrz fajnie ale ten szary mur...brrrr.
to zagracenie jakoś mi się nie bardzo podoba. przesadziłeś z tym bałaganem. może i by wyglądał lepiej jakby to chociaż odrobinę pasowało. 5/10 Cytat:
|
Na początek bardzo chciałabym Cię pochwalić za bryłę - jest bardzo realistyczna i bardzo ładna :)
Tylko murek, który oddziela dom od ulicy to nie powinien być z obu stron? Do bałaganu się nie przyczepię, ale do źle dobranych kolorów owszem. Na początek - przedpokój, czyli szafka i kanapa; w sypialni bardzo nie pasuje sprzęt grający w samych drzwiach, no i słynne baloniki ;) W gabinecie tapeta. Potem kącik kominkowy - kanapa i fotele wszystko w innych kolorach... Dywanik i lampka w jadalni. Najładniejszym pomieszczeniem w całym domu jest roślinny kącik wypoczynkowy :) A grzejnik w sypialni może być przenośny, taki do dodatkowego ogrzewania :P I ręczniki - genialny pomysł ;) |
Cytat:
|
No trochę przesadziłeś z tymi gratami :D Nie obraź się, ale dom wygląda jak z programu "Ostra pobudka z Kim", oczywiście zanim jeszcze zaczną sprzątać. Ta biblioteczka strasznie mała i ciemna. Ale bardzo podoba mi się bryła. Ty się lepiej bierz za pisanie fs ; )
|
Ten "artystyczny nieład".
Wyszło Ci to dosyć śmiesznie. Odzwierciedla to częsty bałagan w moim pokoju. Pomysł dobry. Cieszę się, że ten nieład był zrobiony specjalnie. Czekam na kolejne Twoje domki. :D |
Nic tu do niczego nie pasuje, ale...
Powstał projekt bardzo realistyczny. Z pewnością zamieszkany, przez jakieś artystyczne dusze, nie specjalnie zainteresowane robieniem porządków. Ale to dobrze. Wyszło fajnie. Tak jakby przedmioty były gromadzone przez lata dostawiania i dokładania. I te butelki szampana na podłodze w kuchni i kąciku z kwiatami. :D Grzejnik przy łóżku rzeczywiście wymiata. Ale nie rób tak więcej. :D PS. Widziałabym tę bryłę w małomiasteczkowej szeregówce. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15. |