![]() |
Odp: MałyDużyNieZaDuży by kara99
o.O
Co to jest? Ja bym sie na Twoim miejscu cieszył, że inni daja Ci za to marne 2, bo tu nie ma kompletnie nic, co by mi się podobało. Matko! I co robi ta jacuzzi w łazience?! (w dodatku zastawia wannę). Jak Amen w pacierzu- 0/10. Pozdrawiam! |
no tak się złożyło ona raz ja raz a ja robiłam garaż i troche ogrodu
|
Nie podoba mi się. 1/10
|
zelkam nie ośmieszaj się fajny dom 6
|
Łosz...aż sie wystraszyłam...nie widac pomieszczeń (fotek praktycznie nie ma) ale no..mozna powiedzieć ,że za złe to nie jest ;)
2,5/10 Cytat:
Pzdr.Sheba. |
no niestety kompletna porazka
0,001/10 |
Cytat:
Cytat:
*** Zastawiałem się po jakie licho taki głęboki dół przed domem. I już wiem. To mega rura z wodą idzie prosto do łazienki i na bieżąco doprowadza wodę do jacuzzi i wanny (no i do kibelka) :D Nie widze też śmietnika. Jakiś jest na działce sąsiada. Więc wnioskuję, że: a) właściciele podrzucają śmieci sąsiadowi b) wrzucają je do Głębokiego Dołu c) zostawiają je w garażu, którego nie pokazali z przyczyn BHP (wredny Sanepid nie zezwolił na fotki w wysypisku) Zastanowiła mnie obecność Drzew Ogrodowych nad jacuzzi. Pewnie rury sa nieszczelne, a fundamenty znikome, więc warunki dla tych Drzew idealne :D A dolicząc okno bez firanki jako stały dostęp światła to drzewa mamy jak w banku ;d 3/10 PS Zapoczątkowałem na forum erę "Amen". Ale to tak btw. :D Szkoda tylko, że mało kto wie, co to dla mnie oznacza ;) Pozdrawiam Woltuwa |
olka1945- chyba każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii? Tobie sie podoba, a mi nie. I po sprawie.
|
Szczerze to mi się nie podoba, za duży, za ciemny, za pusty. Mało zdjęć. A to co widać z rzutu to klasyfikuje się na ocenę 0/10.
pozdrawiam: kubuss |
ojojoj moje simsy akurat były nastawione na okno sory za te zdięcia
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:43. |