![]() |
Odp: Ulica Konieczna 2
Dom bardzo fajny. Są miejsca w których mi się nie podoba ale to kwestia gustu. daje 10
|
Bryła - nawet fajna. Ogród nie bardzo sie mi podoba. Korytarz - nie zbyt ciekawy. Łazienka na dole - nie podoba mi się dywan. Salon - troche ciemny, nie bardzo się mi podoba. Kuchnia - podłoga jest okropna. Korytarz na górze jest brzydki i pusty. Łazienka - znowu dywan, no i podłoga też nie bardzo. Pokoik komputerowy sie mi nie podoba. Pokój dla dziecka - brzydki kolor ścian, reszta nawet. Sypialnia może być.
Ogólnie w środku domu nie bardzo mi się podoba. Najbardziej spodobała mi się bryła. |
Ogród i Bryła są bardzo dobrze wykonane,
Pomieszczenia trochę gorzej, ale i tak wyszły wam świetnie :) Najbardziej podoba mi się kuchnia, chociaż jest za mało oświetlona :( Te schody z H&M'a fajnie komponują się z pokryciem ścian Niektóre pomieszczenia mogłyby być mniejsze Przydałoby się więcej Dekoracji typu rzeźby, rośliny A i w sypaialni nie pasuje ta komoda z NS 7/10 |
Fajny klimat ma ten dom - mimo, że nie przepadam za nowoczesnymi budowlami :)
|
bryła mi się podoba natomiast wnętrze już mniej...
Ocena: 7/10 |
Dom świetny
z zewnątrz 10/10 w środku 6/10 chociaż korytarz u góry mi się podoba! tak jak już ktoś napisał to kolory się gryza i niektóre meble w ogóle do siebie nie pasują, i style się gryzą ze sobą dziękuje za uwagę ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:51. |