![]() |
Odp: "Goutte"
... przepiekny O.o ...
Nie mam sie do czego przyczepic no po prostu ideał *-*. 10/10 i Gratki takiego pieknego domku. |
bryła b. ładna chociaż przyznam że nie przepadam za takimi domami w stylu modern.
wnętrze fajne ogólnie. zastosowałaś dużo dodatków z neta a mimo to nie jest 'przesłodzone'. udało ci się stworzyć fajny bałagan. szczególnie spodobała mi się ta nieduża kuchnia. 9,5/10 pół punkta odjęłam za to że trochę nie w moim guście ale to tylko pół punkta :d. |
Bardzo mile mnie zaskoczyłaś tym projektem. Porównując go z poprzednimi Twoimi domami stwierdzam, że dużo nauczyłaś się jeśli chodzi o simową architekturę i to, co tu pokazałaś bardzo przypadło mi do gustu.
Brakuje mi trochę widoku na całą bryłę, ale i bez tego podoba mi się jej kompozycja - surowa biel i zimna cegła ładnie kontrastuje z zielonym otoczeniem. Wysepka w basenie nie pasuje tu w ogóle, ale poza tym szczegółem całość prezentuje się znakomicie. :) We wnętrzach jest już tylko lepiej: dużo kolorów, ładne, liczne dekoracje i drobiazgi, żywe, kontrastujące ze sobą kolory i faktury... Widać, że dokładnie przemyślałaś wszystkie szczegóły i w efekcie mamy nowoczesny, elegancki modern ożywiony miłymi dla oka kolorami i wzorami. Najbardziej spodobała mi się sypialnia gospodarzy, łazienka dla dzieci i kącik wypoczynkowy w jadalni. Dobra robota i brawo dla Ciebie za wyraźne rozwinięcie talentu architektoniczno-dekoratorskiego. :) |
super domek bardzo mi się podoba 10/10
|
Dzięki wszystkim za komentarze. Muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się, że dom aż tak się spodoba, bowiem mnie się podobał tylko przez pierwsze 2 dni, czym więcej przy nim siedziałam, tym bardziej już mi obrzydł :D
Cytat:
Cytat:
ścian i nic człowieka nie rozprasza ;) Bynajmniej tak mi się wydaje :D Cytat:
Cytat:
|
O matko po 25 minutach mi się strona wczytała :D
Co do domu to mi się podoba. Ale już mogłaś pościągać jakieś lepsze bryki bo te maxisowe są okropne. Ocena: 10/10 pozdrawiam: kubuss |
Może nie specjalnie to mój klimat taki nowoczesny , ale szczeka mi troche opadła , faktycznie to film nie zdiecia xd.
Ogród bardzo mi sie podoba,lubie jak jest dużo roślin. Bryła nawet ciekawa. A popmieszczenia no to są bardzo fajnie zrobione i jest dużo dodatków dekoracji jak w prawdziwym domu. Zielona tapeta w garderobie - mały minus Łazienka dla dzieci jest wystrzałowa 10/10 Sypialnia gospodarzy,salon i gabinet bardzo mi sie podobają a reszta troche mniej. ocena za całosć i pracochłonność 10/10 Pozdrawiam xd |
Prośbaa:)
Jejku!! Dom jest cudooowwnyyyy..Masz poprostu przyszłosć i to wielkąą:):) Mam ogromnąą prośbęę.. mogła byś wstawić ten dom do ściagnięcia... :*:*
Bjork edit: Pytania o dodatki, zadajemy w dziale "Gdzie mogę to znaleźć?" Tutaj koncentrujemy się na ocenianiu domów. Dziękuję. |
Jaram się! Naprawdę cacy! :D
Nie no poważnie, to niektórzy mówią, że sztuką jest zrobic coś mając dobry download. Nieprawda :> Trzeba miec jeszcze wyczucie, połączyc odpowiednio dodatki, Tobie się udało! :) Dom z duszą:) |
Nie no jestem na skraju załamania....
Ta bryła, te pomieszczenia są tak ......piękne, cudowne, idealne i tym podobne słowa Można nieźle się rozpisać. Bryła kompletnie przypadłą mi do gustu, nie ma nawet najmniejszego minusika. Ogród nie muszę nic mówić bo wiadomo, że jest wspaniały. Przedpokój....cudowne miejsce, to lustro idealnie go podkreśla. O Salonie nie mam co mówić, słowo idealny nie da prawidłowej oceny. A w Jadalni, Kuchni jejku to zupełnie brak mi słów. Łazienka ma jednego minusa-ta deska moim zdaniem nie pasuje. Miałaś fajny pomysł z tym pokojem telewizyjnym. No a Siłownią przeszłaś samą siebie, chociaż ja nie lubię ćwiczyć, to naprawdę w takiej chciałby. W biurze fajne wygląda ta tapeta z jakimś tam miastem. Sypialni gospodarzy już od ponad 3-4 tygodni nie widziałem tak ładnej. A ich łazienka jest sto kroć razy lepsza od tej na dole. Sypialnia gościnna ma w sobie 3 idealnie pasujące do siebie kolory: czerń, biel no i oczywiście zieleń. Łazienka dla nich jest też o 100 kroć razy lepsza od tej na dole. W Pokoju Chłopca nie pasuje mi pod którymś względem to pokrycie ścian z SIEA. W Pokoju Dla Dziewczynki wszystko jest tak ładny bałagan w dobrym znaczeniu, rzecz jasna. A Łazienki Dla Dzieci takiej eleganckiej i szykownej nigdy nie widziałem. No i nareszcie Garderoba, może być. Na ogół w domo panuje bałagan, ale jest dobrze. 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:15. |