![]() |
Odp: Beau Case by paka95p
bryła ujdzie w tłoku chociaż ogródek jest strasznie biedny.
wszędzie dosłowie WSZĘDZIE widze to samo oświetlenie. te same kolorowe knikiety które pasują tam jak pięść do nosa. nadal robisz za wielkie pomieszczenia i zapychasz tą przestrzeń zupełnie nie potrzebnymi przedmiotami. salon jest całkiem, całkiem ale brązowa ściana nie pasuje. nie widzę zbyt wielkiej poprawy ale powodzenia życzę. 5/10 |
noo ładnie .. ;)) troche skąpa w ogródku i mogłes sobie oszczędzić tylu pomarańczowych lamp ;) a i bardzo podoba mi się bryła.. gdzybym cie nie znała osobiście to bym powiedziała ze .. masz talent ;)) nie no zartuje naprawde ładnie paka ;)
|
Przypomina mi mój 4 domek na forum <łezka kręci się w oku> :) Taki sam dach (może trochę mniejszy, takie same okna, taka sama elewacja (nie, nie zarzucam Ci plagiatu). Ogródek jest zbyt ubogi, dach jest za wysoki i pomieszczenia zbyt puste. 7/10
|
Jedyne co mi sie podoba w domku to bryła reszta to tak średnio ale ogólnie daje 8/10 , bo widać żę się starasz. 8 za to że w środku podobają mi się pomieszczenia ale nie które rzeczy nie pasują!
|
Dom ładny, bryła też :) Chociaż w środku nie wszystko mi się podoba dlatego 7/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:04. |