![]() |
Odp: "Rodzinny azyl" by kubuss
wreszcie zrobiłeś dom w którym sypialnia nie ma 4x2 kratki :P
nawet fajnie Ci wyszedl, ale z zewnątrz bardzo ubogo. |
Podoba mi się wnętrze bardzo ładnie dobrane zestawienia kolorów scian i mebli.
-bryła taka sobie ,może inna elewacja? -ładna kuchnia dobrze że zostawiłeś ten kolor ścian,ładne połączenie z salonikiem,dobrze zgrane. -łazienka 1 jest super.( są ładnie dobrane detale) - sypialnia wyszła ci najlepiej-extra. -podoba mi się gabinet mimo tej tapety,brakuje jakiegoś obrazu , kwiatka itp. -w pokoju dziecięcym mało wesołe kolorki i mało zabawek. Ogólnie bardzo udany projeky. ocena9/10- dziewiątka za brak ogrodu aż się prosi żeby był. |
Ogólnie ładny, ale nie podoba mi się kolorystyka dziecięcego pokoju.
|
Dom ładny. Po prostu. Ładny i poprawny.
Tylko, że ostatnio cały czas mam wrażenie, że "ja już to widziałem". Każdy Twój projekt, mimo że wszystkie bardzo poprawne i estetyczne, przypomina poprzedni. Po prostu nie wnosisz nic nowego, nie eksperymentujesz z bryłą, z umeblowaniem, a w szczególności z kolorami. For example: chyba w każdym Twoim projekcie jest ta sama sypialnia. Chcę zaznaczyć jeszcze raz: dom podoba mi się, nie widać żadnych poważnych błędów. Chcę Cię jedynie zdopingować do budowy z większym rozmachem. Zacznij myśleć jeszcze bardziej kreatywnie. Liczę, że #37 będzie czymś bardziej niezwykłym. |
szczerze mowiac budujesz najłdniejsze domki ze wszystkkich. pozdrawiam
|
Bez zaskoczenia, azyl, faktycznie to azyl. Ale chyba właśnie azyl i prostotę miałeś nam na zadanie pokazać, czyż tak? Jeśli odpowiedź brzmi nie, spotka mnie zawód. Jeśli to jednak tak, doskonale to odwzorowałeś.
|
36? Uuu.. No i jak zawsze cudowny. Bardzo spodobała mi się bryła, a resztę to większość Ci już chyba opisała. Wnętrza świetne, ciepłe i utrzymane w kolorach. Co tu dużo mówić, chyba nie brak Ci pomysłów na następne domy.. 10/10
|
Bardzo pomysłowo zbudowana bryła,
chodzi mi o pomieszczenia, a zwłaszcza Aneks Kuchenny W Przedsionku nie podoba mi się lustro, trochę nie pasuje :( Wszystkie inne pomieszczenia są perfekcyjne Moja ocena to 5/10+5/10=10/10 |
masz świetny styl urządzania i budowania domów, serio <3
nowoczesne wnętrze ale przytulne- czyli to co mi się właśnie podoba. łazienki takie trochę nie ciekawe i w sypialni mogły być jaśniejsze meble. 9/10 |
36 dom OoO
Dom ładny ale jak na 36 dom mało zadziwjający :) Ale ładny Ocena 9 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:51. |