![]() |
Odp: "Stylowa rezydencja" by Tuptuś (wersja beta).
No nie najgorzej...
Tylko ta czarna łazienka - fuj i ciemne pokrycie teranu odcinające się od reszty ( mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi...) 7/10 |
Tak, o niebo lepszy od poprzedniego :)
Chciałeś wiedzieć, co zrobiłeś (jeszcze) źle, to proszę. Bryła+otoczenie- pierwsze OK, co do otoczenia: z przodu piękne, z tyłu... Eee... Napracowałeś się przy tych żywopłotach, ale widać, że nie miałeś pomysłu ;) Hall- może być, aczkolwiek inna tapeta nie byłaby zła. Kuchnia- NIE pomarańcz z brązem w takim wydaniu... Salon: i tu uwaga odnoście dobierania kolorów. Jeśli masz meble w jasnym drewnie, to dobierając takie tapety jak u Ciebie, niech też będą w jasnym drewnie ;) Poza tym, brakuje mi tu zieleni... Gabinet- można powiedzieć, że OK. Pokój rzemieślniczy- ciekawy pomysł, wykonanie niezłe ;) Łazienka no.1- tam jest lustro, czy nie? Korytarz- pusto :( Sypialnia- meble OK, ale podłoga przechodzi samą siebie. Swoich czasów sama tak ją "urządzałam", ale potem mi przeszło ;). U Ciebie jakoś niezbyt fajnie się to prezentuje... :/ Pokój dziecka- teoretycznie OK, estetycznie mniej... Niby wszystko OK, ale mnie się niezbyt podoba. Łazienka- za ciemna, moim zdaniem, jednak kolory masz dobrze dobrane... Ale powiedz: chciałbyś, żeby ktoś Cię podglądał, jak pluskasz się w wannie? ;] Następnym razem uważaj, gdzie co stawiasz ;) Taras- no, powiedzmy, też OK, ale twierdzę, że mogłoby być lepiej... Biblioteka- OK. Podsumowując: dom jest "poprawny", ale jeśli chodzi o kwestię, czy mi się podoba, jest już gorzej :(. Ale skoro zrobiłeś takie postępy, to myślę, że w trzeciej Twojej pracy powinno już nie być z tym problemu, mając na względzie to, że potrafisz się naprawdę poprawić :) 6,5/10 |
Cóż, o niebo lepszy od poprzedniego, jednak do ideału mu daleko. Nie chce mi się opisywac wszystkiego pokolei, ale pracuj dalej, widac, że bierzesz sobie rady do serca ;)
|
Wersja beta znacznie lepsza niż wersja alfa.
Robisz znakomite postępy, a to dobrze wróży na przyszłość. Nadal pracuj nad rozmiarami pomieszczeń, dekoracjami i ogrodami. |
Jedynie mi się łazienka na parterze podoba. Reszta mi się nie podoba. Zaczynając od okien, po puste pomieszczenia na sypialni kończąc. Ocena: 2/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:00. |