TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Rezydencja "Family Romanov" [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49110)

pisaqeczka 22.01.2009 09:39

Odp: Rezydencja "Family Romanov"

Zgodzę się z przedmówcą te łuki wewnątrz też jakoś mi nie pasują...
Tak poza tym to dom świetny.

Holly 22.01.2009 09:59

Bardzo ładny dom, jednak nie pasuje mi trochę kuchnia.
10/10

dżin. 22.01.2009 10:53

Jeny!!!
Normalnie oszałamiający jest ten dom! Tak ładnie urządzonego domu, z takim ogrodem, w tym stylu dawno nie widziałem. Jedyną rzeczą jaką do niego nie pasuje jest ten samochód, ponieważ nowoczesne auto i dom w stylu chyba Art Deco. Każde pomieszczenie ma swój urok, ale są też taki, które są wyjątkowe:
-salon - za te przecudnie pasujące do siebie meble,
-jadalnia - za ten cały wystrój, pomysłowość
-ogród - no to chyba najładniejsze miejsce w tej rezydencji, jest taki żywy, symetryczny w pewnym sensie.
Nie mogę zapomnieć o kuchni, która nie jest wyjątkowa, ale na prawdę godna podziwu. Owa Rezydencja na ogół jest bardzo szykowna, dobrze udekorowana, ma swój wdzięk i swoją klasę. Pokój dziecka może nie jest zbytnio w takim stylu, ale i tak idealnie pasuje do Family Romanov.10/10

justinea4 22.01.2009 12:42

Na pierwszy rzut oka, bałam się co będzie w środku. Myślałam, że wnętrze będzie równi mroczne i ciemne co zewnętrzna część bryły. Na szczęścnie doznałam olśnienia na widok pierwszego pomieszczenia a potem było jeszcze lepiej. Dom widać zrobiony z pomyślunkiem i elegancją. Te motywy starodawne, złoto, rzeźby ... no po prostu słów mi brakuje 10/10

Sweet.Dreams 22.01.2009 16:37

Ogólnie bardzo ładnie. Piękne wnętrza. Na zewnątrz trochę nie pasuje mi ten jaskrawoczerwony samochód. Poza tym jest bardzo elegancko
Pozdrawiam :D

Fiorella 22.01.2009 17:06

Piekny dom. Urzekł mnie elegancją i tym, że cały czas trzymałś sie jedengo stylu. Po prostu luksusowa willa z uroczym ogrodem.
Tylko ten czerwony samochód zupełnie nie pasuje do wszystkiego. Zamieniłabym go z tym w garażu.
Mimo to ocenka: 10/10
Cudny...

symfonia 22.01.2009 18:35

Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Cieszę się że domek się podoba.
Zapraszam wszystkich pozostałych do komentowania i oceniania. :D

asiolek 22.01.2009 19:25

Hohoho!
Bardzo mi się podoba!
Zasłoniewszy sobie ręką czerwony samochód przd domem,
mogę powiedzieć że nie mam żadnych zastrzeżeń ;p

kubuss 23.01.2009 13:08

*zbiera szczękę* Eyy ten dom jest co najmniej cudowny, salon i jadalnia wymiatają, reszta domu też niczego sobie. Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Vanitas 23.01.2009 18:31

Fajnie Ci to wyszło! Wszystkie meble idealnie do siebie pasują! 9/10 ponieważ czegoś mi tutaj brakuje lub coś nie pasuje...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:52.