![]() |
Odp: od Oblivion.
Baaardzo fajne, lubię takie brudaśne klimaty :> Jedyne co mi tutaj nie pasuje to ten obraz z czarnymi ustami. A i w sumie bryła taka... nie za bardzo. Reszta jest świetna. Ułożenie mebli w porządku, ładnie dobrane , ogólnie 8,5/10 :)
|
Zgadzam się z Aya de Chat, zarówno co do kształtu bryły jak i obrazu z ustami - jakiś taki za czysty i za ładny.
Do takiego zwykłego, zaniedbanego domu, nie pasują mi jeszcze kościotrupy, ponieważ w twoich domkach podoba mi się prostota zaniedbanie i normalność (bo wiele można przecież takich domów spotkać w realu ) a co za tym zaniedbaniem idzie - torchę mroku ^^ Takie trupy jednak wydają mi się tam zbyt mało prawdopodobne. Ale to tam tylko moje zdanie ;d Reszta oczywiście bardzo fajna ;) |
Hm...Nie chciałbym mieszkać w takim domu, taki bałagan, aż ciarki mi przechodzą..brr...
Ogólnie domek jest bardzo ładny, jak na nie mój gust :) 10/10 |
Oł jeee, to jest świetne <3
Te klimaty... Ah, och. 10/10 |
Bardzo ładny :)
Klimacik < 333 |
Podoba mi się teatralność prezentacji . ;)
Stworzyłaś bardzo specjalny klimat ; można stracić poczucie czasu i zapomnieć gdzie się jest , lub usiąść i zaczekać na tajemniczy spektakl ! :D Zwracasz uwagę ciekawymi i oryginalnymi pomysłami . Kolorystka wnętrz i aranżacja przedmiotów tworzą spójną kompozycję . :) |
Na wstępie napiszę, że sypialnia przypomina mój poko-względem syfu ;/
Reszta b. mi się podoba. Ten nastrój, jednak zgodzę się z czekoladowy.pl iż ściana jest zbyt czysta. 9,9/10 |
Sama nigdy nie tworzę zasyfionych domów.
To mieszkanko ma swój urok :). Przypadło mi do gustu ^^. |
jaki artystyczny syf i nieład :) bardzo mi się podoba, a ten szkielet jest poprostu boski 10/10
CUDO!!! |
okropny dom =D
wszystko utrzymane w jednym klimacie. nie podoba mi sie tylko ten plakat w 'salonie' - zbyt nowoczesny i czysty ^^ 9,8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:47. |