![]() |
Odp: Glamour Mansion
Björk nie bądź zazdrosna, w końcu Ty budujesz sto razy lepiej ode mnie :) Nie wiedziałem, że ogród tak Ci zaimponuje
|
Bryła mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba. I trochę za duże zbliżenia. Np. Wspaniała lampa i nic więcej. 6/10
|
z zewnątrz wyszło ci świetnie. ten ogród jest cudowny.
w środku natomiast nie podoba mi się kolorystyka. jakieś takie smętne barwy. podsumowując: widać dużą poprawę po pierwszym domu ale nad wnętrzem i umeblowaniem chyba musisz jeszcze trochę poprawcować. albo przyjdzie ci z czasem. 6,5/10 |
Ogród wyszedł ci bardzo ładnie , sama bryła taka sobie ,nie pasują mi te okna.
Wnętrze trochę mi tam nie pasuje ,w łazience tapeta przypomina parkiet. Ogólnie nie jest tak żle. ocena 6/10 i plus za ogród jest ładny.xd |
Nie podoba mi się sypialnia rodziców i gabinet.
Reszta bardzo fajna ;) |
Strasznie mi się podoba :D.
Te wnętrza są takie śliczne. A ogród taki pełny roślin... Tak trzymaj! :) |
Przyczepię się na początku do TEKSTU, gdyż jestem zbulwersowana odmianą tego pięknego imienia, Olivia, jakiego jestem posiadaczką :)
Więc odmieniając przez dopełniacz nie pisze się Oliwi, tylko Oliwii. I tak jest zawsze przy pisowni imion damskich zakończonych na -ia ;) Dobra, teraz domek: nad ogrodem porządnie popracowałeś i prezentuje się na pewno lepiej niż wnętrze. Aczkolwiek przyglądając się rzutom zauważyłam "zygzakowate" ścieżki- przez ułożenie kwiatów. Wnętrze- takie sobie. Muszę powiedzieć, że trochę za dużo tych okien. Albo przynajmniej mogłyby już być wszystkie jednakowe. W niektórych miejscach pustki, tapet takie jakieś mdłe, łazienka 1 to już w ogóle mnie przeraziła- nie ma tam nic fajnego :(. A w łazience 2 drugi raz wkleiłeś zdjęcie z łazienki 1 ;) Wiec jesli miałabym nawiązać do tytułu, to glamour w tym domu to jest tak właściwie ogród ;) 6,75/10 |
Ogród cud miód i orzeszki xD
Reszta też fajna sypialnie mi sie nie podoba. Ocena 9/10 za ten ogród 5/10 bez ogrodu :) |
No więc tak.
Chyba nie zaskocze nikogo że ogród wyszedł Ci rewelacyjnie... az miło popatrzeć:D korytarz na górze tez wygląda ładnie tak jak sypialnia rodziców. Natomiast reszta pomieszczen wyglada na puste... sa albo za duże albo jest w nich za mało mebli... Okna kompletnie nie komponują się z domem.I bryła wydaje mi się nieciekawa.... ale pomimotych "szczegółów"...dom nawet mi się podoba.A ogród najbardziej:)Jestem pod wrażeniem:)) Pozdrawiam:) Ocena: 5/10 |
Jaaaaa
Ta droga do domu mi sie tak podoba :D Ogólnie dom jest OK, tylko okna mi tak jakoś przeszkadzają Suuper ^^ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:08. |