TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   W Wiejskim Stylu (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49156)

pisaqeczka 25.01.2009 07:29

Odp: W Wiejskim Stylu

Niestety nie podoba mi się. Korytarz pusty, a w kuchnii (jak dla mnie) okrutne kafelki.

Lawend 25.01.2009 09:11

Podoba mi się.
Ten wiejski styl bardzo pasuje.
Tylko te cegiełki na zewnątrz są nieciekawe jak dla mnie :).

zelkam 25.01.2009 09:19

Według mnie cegiełki pasują.
Nie podoba mi się ogromna przestrzeń w salonie.
Jakoś nie czuję tego klimatu.
6/10

blakistoni 25.01.2009 09:25

Hm..no,ładny,ale brakuje mu "tego czegoś" co jest w innych domach :)
Ja bym dała tapetki w żywszych kolorach na przykład

Björk 25.01.2009 09:29

Jeszcze raz potwierdzę, że masz jakąś wrodzoną zdolność łączenia kolorów. Po raz kolejny ogród w Twoim wydaniu jest bardzo ładny. Jedynie, co mi się nie podoba, to dwa kaloryfery obok siebie i bryła trochę klockowata, chociaż myślę, że jakbyś dał fundamenty, to jakoś by to lepiej wyglądało :)

ddo bwayo 25.01.2009 10:09

1. Wiejski? No nie do końca nie pasi mi [i to bardzo] to pokrycie zewnętrzne domu..
2. 'drzwi' do kuchni... Nie ma. Oo No chociaż 'ramę' czy jak to sie tam nazywa wstawic , pytam : czy Ty w domu masz do jakiegoś pokoju .. źle... no ale czy masz coś takiego?

Irbis 25.01.2009 10:18

Cytat:

Normalnie szaleje z tymi domami, dopiero co wczoraj wstawiałem Glamour Mansion, a już dzisiaj wstawiam kolejny domek.
No i widzisz ... chyba za bardzo się spieszysz, a to nie wyścigi. Dobrego domu nie zrobisz w jeden dzień.

Ogród nawet może być, bo kojarzy się z wiejskim klimatem. Bryła domu też może być, ale te okna, a szczególnie drzwi nie pasują do tej elewacji.
Przedpokój: pusto, bardzo pusto, poza tym dziwnie jakoś trzymać płótna malarskie na korytarzu, zwłaszcza że nigdzie nie widzę sztalugi, co oznacza że nikt w tej rodzinie malarstwa nie uprawia :P
Łazienka: znowu zdjęcia pojedynczych elementów, więc nie ma co oceniać;
Sypialnia: pierwsze zdjęcie chyba przedstawia korytarz, gdzie dwa grzejniki niepotrzebnie są obok siebie; zdjęcia sypialni przedstawiają pojedyncze elementy, więc znów nie da się ocenić całości, jedyne co mogę określić to dobór tapety i wykładziny: przy tak wzorzystej ścianie na podłodze lepiej wyglądałaby wykładzina jednokolorowa;
Kuchnia: niedobrze wygląda sufit cały w koguty, ale to drobiazg przy tym co zrobiłeś z wiszącymi szafkami: jak mogłeś powiesić je w oknie i w lodówce? :P
Salon: "3x NIE" dla kominka w oknie!

Ogólnie bardzo pusto i nie ma klimatu.

Czerwona 25.01.2009 12:53

Szczerze to mi się tak średnio podoba, troche mi sie nie podoba bryła w środku może być, już lepiej 7/10

mienso 25.01.2009 13:17

Cytat:

Napisał Sasuke486 (Post 940706)
Nina i Teodor (...) od chwili wprowadzenia się próbują zrobić sobie dziecko :) (...)
Nie chcą pracować tylko się bawić

Hahaha. Rozbawiłeś mnie.

A wracając do tematu:
Robisz postępy - to widać.
Tak jak powiedziałeś - szybko dajesz nowe domy, ale nie spiesz się. Forum nie zając - nie ucieknie ;) Warto poświęcić trochę więcej czasu na budowanie domków.
Bez oceny liczbowej.

Vanitas 25.01.2009 13:23

W niektórych miejscach nie widać, że to po wiejskiemu :) Elewacja bryły ok, ale sama bryła... Dlaczego 2 kwadraty? Drzwi wejściowe bardzo nie wiejskie :) Najbardziej podoba mi się ta część ogrodu gdzie rosną te wysokie rośliny. Co do wnętrz to ten korytarz jest OKROPNY! Reszta jest dobra, ale ten jeden szczegół. Jedną częścią domu idziesz do przodu a korytarzem się cofasz :D 7/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:46.