![]() |
Odp: "Na wzgórzu"
To otoczenie idealnie pasuje do tego domu, jak już wspomniała Liv :)
Basen kompletnie nie pasuje do tego klimatu( przesadziłeś z nim ) bardziej by pasowało jakieś jeziorko. Co do ogrodu: te drzewka pasują do wyglądu bryły, ale przydałyby się tam krzaczki i więcej gatunków drzew W (przedpokoju??) kolorystyka nie zachwyciła mnie( zwłaszcza obrazki w czarnych ramkach do żółtej i czerwonej farby i kremowy stół bilardowy ) Salon no muszę powiedzieć, że wyszedł Ci bardzo fajnie. W sypialni, jak ktoś już wspomniał, te lustra kompletnie nie pasują do tego pomieszczenia ze względu na wzorki :( Kuchnia zupełnie mnie przeraża, zwłaszcza połączona z nią jadalnia( krzesła psują wygląd kuchni, albo stół ) Co do łazienek to wyszły Ci super :) Pokój dziecka też. Następnym razem popracuj nad ogrodami i kolorystyką 7/10 |
bryła: mało zachwycająca ale ujdzie. kolor taki trochę brzydki.
ogród: nawstawiane byle jak choinki. jak chciałeś żeby wyszło dziko to by się przydało trochę więcej innych drzew a nie wszędzie te same. wnętrze: to że podłoga i ściana ma podobny do siebie kolor wcale nie znaczy że to pasuje. chodzi o to że kiepsko ci wychodzą połączenia kolorów. cóż zdjęcia też złe bo zrobione ze złej perspektywy. powinieneś robić je tak jakbyś sam był w tym pomieszczeniu i je fotografował. 5/10 |
Super chata ^^
Tylko w sypialni mi sie panele nie podobają, ale reszta mi sie podoba 10/10 I mam pytanie : Ten samochód odwróciłeś kodem move_objects on?? I czy pojawia sie animacja jak wyjeżdżasz autem? |
Ajć. Dom mi się nie podoba. Wnętrza są brzydkie. Meble z neta są jakieś takie bez wyrazu, kanciate. Ogólnie w domu panuje istne fiksum dyrdum. Style pomieszane chyba ze wszystkich możliwych dodatków. Bryła jak i ogród, brzydkie. Ocena: 4/10
pozdrawiam: kubuss |
troche ciemno jak by prąd wysiadł to uuuu
-aaaa -co -duccchh tam jeest -co ty to ... tak to kawałek zdartej czarnej farby xDDD domek ładnie fajnie zrobiony 8/10 |
dzięki za oceny :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:39. |