![]() |
Cytat:
-------------------------------------------------------- Ja już więcej skinów nie daje! Wiesia Wieś!!!!!!! Lat 19!! http://lukadi13.fm.interia.pl/wieś.JPG |
Cytat:
|
tą dziewczyny blądynke to da sie zrobić bez dodatkowych żeczy ale tą czarną to jej robiłem czarny makijaż i ciemną szminke, no i troche mocniejszy róż. Ale ogulnie to prosto robi się nowe ubrania, oczy, włosy, makijaż czy np okulary
|
Cytat:
|
chce zaznaczyć ze ciuchów nie robilem. A niewiem czemu nie wyświetla mi sie wiesia wieś, taka wieśniara że ho!
---------------------------------------------- A skinów nie oddaje nowych bo inni powinni dać, za ciuchy dopiero się biore, ale nie będą dobre bo tamte są szczegółowe jak ze skanera |
Adi czy to mnialo znaczyć że zrobiłeś skiny na swoją podobizne?? :rolleyes: a tak wracajac do tematu to mog byś te twoje skiny
|
Haha, niestety nie a direkt 9.0b jest TU
|
a co mi nie odpowiesz(łeeeeeeee) no m wiec nawet nawet są te skiny
|
Zrobiłem spudniczek, dwie bluzki i spudniczke ale pokaże tylko bluzki bo tamte są brzydzkie i nie teraz. Prosze przysylajcie mi swoje prace lub umieszczajcie je tutaj!!! a co do tego to nie robie ich na swoje podobieństwo, nie ma tu ani jednej postaci podobnej do mnie!
|
Cytat: