![]() |
Odp: "Nieuporządkowany chaos" by kubuss
Troszkę mały, fajne połączenia jadalni z salonem,
kuchnia za mała, toaleta bardzo ładnie, fajny efekt tego wazonu z kwiatami i toalety z umywalką.Nie pasuje mi łózko na ukos . ;] |
No ,no, No ! Pięknie tylko te łóżko xD
Pięknie..jedna z lepszych prac KubuSiu :D Gratuluje ^^ 10/10 Edit: A i dziękuje pieknie za dedykacje ;D |
Cytat:
PS. Co wy wszyscy z tymi dedykacjami?? O co w tym chodzi i co to ma na celu? :| |
Pierwszy dom z dedykacją dla mnie, haha :D Dzięki :) Co do domku jest bardzo mały, ale dużo lepszy od poprzednich! Jedyne co mi się nie podoba to te tapety w środku, ale jest ok ;)
|
Ojej, jaki ładniutki kurnik xD A tak na poważnie to bardzo ładnie. Jedynie nie podobają mi się: białe dechy na podłodze i ustawienie łóżka na ukos. U siebie też tak masz? Fajne kolory, ładny ogródek. Ale ogólnie to ja wielkiego chaosu tutaj nie widzę.
9/10 |
Czekoladowy.pl te dechy są koloru sosnowego :D
|
Bryła
Podoba mi się pomysł z dachem . Jednak sama bryły nie jest zbyt ładna tak prosta i nie ciekawa . Ogród Grządki przed domem ładnie się prezentują i nadają domowi uroku . Wnętrze Kuchnia i sypialnia wyszły ci bardzo ładnie . Ładnie dopasowane meble i kolory tylko ta lampa przy biurku nie będzie razić kogoś co siedzie przy komputerze ? Ogólnie projekt podoba mi się co prawda nic by nie zaszkodziło jak być raz stworzył jakiś większy dom ale jak tak lubisz to tak rób, Ocena + Sypialnia i Kuchnia - Bryła Ocena Liczbowa Bryła 6/10 Ogród 8/10 Wnętrze 8.5/10 Ogół 7.5/10 Pozdrawiam i dziękuje za dedykacje . Kowalino |
Dziękuję za pamięć :*
No więc tak... Bryła+otoczenie: bardzo fajnie pokombinowałeś z dachem :). Tak... oryginalnie. Kolory bryły w porządku. I przyczepię się do kącika... Służy on w ogólnym założeniu do zrelaksowania. Ale jaki to relaks, gdy wiesz, że wszyscy przechodzący/przejeżdżający się na Ciebie gapią i nie masz ani odrobiny prywatności? I fajnie, że z tyłu zostawiłeś trochę zieleni ;) Wejście: widać, że właściciel to artystyczna dusza. Bałagan jak najbardziej uzasadniony ;) Salon: bez zastrzeżeń. Aneks kuchenny: meble w żywym kolorze, ale tapeta zbyt mdła... Łazienka: mała i funkcjonalna. I oto chodzi. Sypialnia: nie podoba mi sie ten fotel, a także oświetlenie nad biurkiem- przy takim się źle pracuje... A chcąc się dostać do ciuchów Sim musi przeskoczyć przez łóżko, tak? ;] Ogólnie, JAK ZWYKLE mi się podoba :). 9/10 EDIT: 777 post! :D |
Bardzo fajnie zrobiony. W Twoim stylu, a jednak jakby coś nowego. Ja spojrzałam na zdjęcia bryły to mi sie wydawał bardzo mały, ale w środku wrażenie jest inne.
Lubie takie ciepłae kolory w pomieszczeniach i bardzo mi sie podoba ta grządka kwiatowa przed domem. Właściwie nie mam się do czego przyczepić. Ocena: 10/10 |
zbuduj jakis duzy domek :) wszystkie sa male ktore budujesz.. pozdrowionka
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15. |