![]() |
Odp: Elaborare Bellezza– klasyczne piękno...
Jest cudny! Wspaniały! Doskonały! Idealny!, itp.
Przypomina mi trochę od środka Pałac Zamoyskich w Kozłówce. 100/10 Bardzo mi sie podoba. |
Wow.
Jak to zobaczyłam to po mojej głowie pałętało się jedno określenie ta rezydencja jest przecudowna! Jestem pełna podziwu,na pewno sama nie umiałabym zbudować czegoś tak pięknego jak to i te opisy.Bez wahania stawiam 10/10! |
Piękne, naprawdę. Takie, jak zamek. Ile czasu robiłeś te cudo?
10/10 |
Nie no ten ogród jest piękny.
Nie lubię tego typu domów ale ten jest genialny. |
Marian szkoda , iż tak zarzekasz się , że nigdy więcej klasyków , bo to co zaprezentowałeś jest genialne i niezaprzeczalnie podkreśla Twój wielki i wszechstronny talent !
Jestem zauroczona , zafascynowana ... etc . Twoją prezentacją . Oprócz niesamowitego efektu wizualnego , udało Ci się osiągnąć równie ważny - efekt wpływu na odczucia oglądającego . Można sobie pomarzyć , przenieść się w czasie , poczuć atmosferę minionych epok . Dzięki temu Twój projekt ma duszę i wyzwala czar jaki towarzyszy magii ! :) Piękna architektura , wspaniałe wnętrza . Całość kipi stylowym przepychem , bogactwem barw i złotem . Kunsztowne umeblowanie i obrazy na ścianach - tworzą zwarty styl . Wiele rzeczy mnie zdumiewa i zachwyca , ale szczególnie chcę podkreślć sufit w jadalni . Piękny i stylowy fresk . Pierwszy raz widzę zastosowanie tego dodatku ! ;) Pomimo absolutnego zachwytu , jednej rzeczy Ci nie wybaczę !!! :D Nie wybaczam tandetnego serwisu porcelanowego na stołach jadalni ! :D Wybacz , że przyłapałam Cię na zrobieniu gafy , ale jako wielka miłośniczka porcelany - nie mogłam tego przemilczeć . :D Twoje stoły powinny być wypełnione porcelaną w kwieciste wzory i złoto . ;) ( jest dużo tego typu dodatków w internecie :D ) . Na zakończenie pozwolę sobie mieć nadzieję , że jednak zmienisz zdanie i pokusisz się jeszcze o zaprezentowanie klasycznego i nieprzemijającego piękna , bo potrafisz to zrobić doskonale . ;) |
Normalnie szczęka mi opadła i nie chce się podnieść. To zdecydowanie najlepszy Twój dom! Bryła, wnętrze, ogród i ta cała stylizacja - przepiękne. Widać ogromną pracę nad tym projektem, która zresztą się opłaciła.
Najlepsze jest pierwsze zdjęcie wnętrza. 10/10 |
Cytat:
A zeszło mi nad nim z przerwami dobre 2-2,5 tygodnia. Cytat:
A i nie spotkałem się nigdzie z takową zastawą... A klasykami póki co zajmował się nie będę- mam na ich punkcie uraz psychiczny... |
Ta rezydencja jest cudna!Lecz też wolę moderny. Ta bryła, ten ogród..nie no wymiękam przy tym domu. Jak Ty robisz tak wspaniałe ujęcia na zdjęciach?Zazdroszczę Ci, że tak świetnie budujesz. Tobie, mistrzowi Kowalskiemu, Vibratorii i Bjork nie można w budowaniu dorównać ;)Robisz przepiękne ogrody, w których nieźle można się zrelaksować i jeszcze ten pomysł z piwnicą i wogóle....Nie żeby ten dom miał minusy, ale te schody kręcone kompletnie psują styl tej rezydencji :(Musiałeś włożyć w nią mnóstwo czasu i poświęcenia
Jeszcze w żadnych domach, które widziałem nie spotkałem się z takim sufitem w jadalni Przez Ciebie wyląduję w szpitalu! 10/10 |
Jak dla mnie super uwielbiam styl klasyczny ten dom jest super szkoda że nie można ściągnąć :(
Ocena 10,5/10 |
mimo iż przepadam bardziej za prostotą niż za przepychem podoba mi się.
i muszę ci pogratulować wytrwałości w tworzeniu tej rezydencji bo ja pewnie nigdy bym tego domu nie skończyła, albo w ogóle nie zrobiła. nie podobał mi się tylko ten sufit ozdobiony jakimś malowidłem. szkoda też, że wielmożni państwo nie zechcieli łazienki pokazać ale jak prywatność to prywatność. 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35. |