![]() |
Odp: Skromna działeczka ;)
To masz fajne widoki, ba ja nigdy nie widziałem : P
Dlatego właśnie tak napisałem. |
Cytat:
Co do domku to bardzo ładny, taki przemyślany. 10/10 |
Ładny, podoba mi się, mam tylko dwie uwagi:
- mogłaś w ogródku jeszcze zrobić jakieś fajne grządki z warzywami. - na tej ścianie gdzie w pokoju z telewizorem wisi obraz, lepsze byłoby okno pośrodku, bo z zewnątrz ta pusta ściana jakoś dziwnie wygląda. 9.5/10 :D |
Śliczny, tylko trochę za duże zbliżenia na obiekty, np. na słoneczniki
10/10 |
Dom mi się podoba, wnętrza ładne, bryła również. Do ogródka nie mam zastrzeżeń. Jednak najlepsza jest ta kolarzówka xd Zrozumiem jeśli do babci przyjeżdża kochanek :P Nie no ale tak na serio to mogłaś dać inny rower :D Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
Nie no bardzo mi się podoba, taki fajny, przytulny. Ładny. 10/10 |
Jak zwykle wszystko Ci wyszło pięknie :)
Bryła i ogród najbardziej ze wszystkiego mi się spodobały Chociaż pomieszczenia też są niczego sobie :) W takim domku każda 70 letnia babcia chciałaby zamieszkać Na pewno ciężko musiało Ci się robić zdjęcia tak małego domu 9/10 |
Cytat:
Więc, zmieniam zdanie i nie mam nic do gadania w związku z rowerem : D |
Skromna działeczka zasługuje na skromny komentarzyk.
1. Ściana frontowa, przy której stoi rower, aż błaga o okno. 2. Kuchnia błaga o zlew i kosz na odpadki. 3. Okna błagają o zasłonki/firanki. 4. Ogród błaga o więcej drzew/krzewów. 4/10 choć miałabym do powiedzdenia coś więcej. Wielki plus za rower. Przynajmniej babcia nie gapi przez okno całymi dniami. :D |
Bardzo ładny domek .. pasuje do ,,babci'' ale faktycznie ten rower haha ;) Za to reszta poprostu extra! 10/10 !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:18. |