![]() |
Odp: "Nouveau Avantgarde" by kubuss
TaaaaK ! Wiesz jaką mam radoche ?! :D W koncu sie doczekałam czegoś innego :P Super wykonanie...zastrzeżenia mam tylko do kafli w łazieneczce no ale odstawmy to na bok ;) Gratuluje ! ^^
9,5/10 :D |
Jeny! Ten dom(pomijając bryłę)to istne cudo :)
Chociaż stać Cię na więcej Nie będę się rozpisywał 9,99/10,00 |
Bardzo ładny 9/10
|
Nosz kurde blaszka co Wy macie do moich mega wielkich okien, chociaż więcej światła przez nie wleci :D
Dzięki za ocenki ;) |
Domek mi się bardzo podoba a te duże okna są rewelacyjne!
10/10 |
Cytat:
|
Domek jak najbardziej spox ;)
Tylko jakoś pustka rzuca mi się w oczy :/. Powiedziałabym nawet, że dom jest taki... bez wyrazu. Nie mam pojęcia, skąd u mnie takie uczucia, ale niestety nie poradzę :( 8,5/10 |
Dom ogólnie jest bardzo ładny , ale na rzutach możemy dopiero zobaczyć jaki ten dom jest pusty. Ogólnie jest ciepły i w ogóle, ale hmm, ta bryła taka nie jaka ;dd . wnętrze jest bardzo ładne!
Pozdrawiam Setishe x3 |
Kubuss, kubuss, kya!
Jest... uroczo? Pierwsze zdjęcie, urzeka mnie bryła. Pomysłowa, 'przejrzysta', a ponadto dobry pomysł został dobrze wykonany. Za to wielki plus. Bo często jest tak, że pomysł był genialny, ale wykonanie już nie do końca. Wewnątrz jest jasno i przejrzyście. Jak ja kocham takie właśnie jasne domki. Ej, nie. Ja napiszę tylko, że nie podoba mi się łazienka i za mało kwiatków i nie opisuję więcej. Bo wyjdzie na to, że nie mam się do czego przyczepić. I nawet brak ogrodu mi nie przeszkadza, no. |
Coraz bardziej podobają mi się Twoje projekty...
Ciekawa, nowoczesna bryła i fajnie komponujące się wnętrza, w dodatku w moim guście... ;-) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:35. |