TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Dom konkursowy - edycja walentynkowa (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49560)

steve 15.02.2009 16:01

Odp: Dom konkursowy - edycja walentynkowa

Witaj
Dom jest naprawde piękny, ma charakter, styl, ma to coś:) I mam nadzieje ze pokażesz tutaj jeszcze swoje inne prace bo jeśli są tak dobre jak ta to jestem pod wrażeniem. Gdybys tylko bardziej dopieściła ogród byłoby idealnie..

Łezka 15.02.2009 16:33

Co tu dużo mówić, rozpisywał się nie będę - dom na psa urok tylko jedno, ale, dlaczego paproć jest w klatce dla ptaka?? Ocena 9,8/10. Obniżyłem za tą paproć w klatce.

Red Trumpet 15.02.2009 21:32

Moim zdaniem domek jest bezbłędny. Bardzo romantyczny i przytulny. Najbardziej podoba mi się salon, a w nim te fotele i kominek... Kuchnia też jest bardzo ładna.
Ocenka: 10/10

kubuss 16.02.2009 11:47

Jedyne co mi się nie podoba to fotel w salonie. Wnętrza ogólnie bardzo ładne jasne i "miłe dla oka". Ocena: 10/10

pozdrawiam:
kubuss

Monia114 16.02.2009 12:04

Dom jest przepiękny. Jednak nie głosowałem na ciebie. Wybacz . < chowa się> :)
Jedna rzecz mi przeszkadza, na rzutach widzę, że w jadalni sim nie będzie miał dostępu do jednego krzesła, w rogu jest :):)
Ale oczywiście 10/10 . :D

Edit:
Przepraszam, dwóch krzeseł. :)

Holly 16.02.2009 16:05

Świetny! Pięknie dobrane meble, taki delikatny i świeży.

haughton 16.02.2009 21:20

Tak długo nie chciałaś pokazać żadnego ze swoich projektów i jak widzę - zupełnie niesłusznie. Czasami warto jednak uzbroić się w cierpliwość zwłaszcza, jeśli w nagrodę dostaje się tak miłe dla oka wnętrza. :) Musze Ci pogratulować zarówno wyczucia i gustu w urządzaniu domu, jak i sprytu - widać, że długo ćwiczyłaś budując sama dla siebie i między innymi dlatego zaliczasz tak udany debiut na forum. :)

Parcela konkursowa jest stosunkowo kiepsko wyposażona w okna i jej wnętrza do najlepiej oświetlonych nie należą. Świetnie poradziłaś sobie stosując jasne okładziny ścienne i podłogi - to powiększa i rozjaśnia pomieszczenia, a dodatkowo nadaje im miły i estetyczny klimat. Bardzo dobrze dobrałaś meble i inne drobiazgi, wszystko tworzy spójną całość i jest przemyślane w najdrobniejszych szczegółach. Mam nadzieję, że zobaczę kolejne Twoje prace, bo jesteś naprawdę dobra w simowej architekturze wnętrz. :)

Łezka 17.02.2009 10:56

No urocze domczysko. ;)

Gio 17.02.2009 10:59

Piękny,uroczy, niesamowity, niepowtarzalny!
Po prostu cudo! :)
Fajne meble, zagospodarowanie domu, ogólnie czuje się ten miły klimat :)
10/10

Pozdrawiam
Gio!

symfonia 17.02.2009 15:52

Bardzo piękny domek , wszystko mi się w nim podoba , lubię na niego potrzeć!
Mogłabym w takim zamieszkać! Jest śliczny i kochany!
Ocena 10/10 do kwadratu! xd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:56.