TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Zdjęcia z gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=253)
-   -   . Prezentacja wnętrz by Setishe . [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49591)

aluminium. 23.03.2009 19:24

Odp: . Prezentacja wnętrz by Setishe .

Cytat:

Napisał Setishe (Post 985972)
The Sims 1. hmm, szczerze mówiąc dużo osób nie docenia tej gry, ale ludzie [ od których pobierałam dodatki ] wkładają wiele serca aby to wszystko zrobić, aby ta gra była oryginalniejsza. ;)) Wydaję mi się, że tak samo będzie z The Sims 2. Wszyscy ją zostawią i przerzucą się na ` trójkę`.

Pozdrawiam

Bardzo się zgadzam.Będą uważać, że `dwójka` jest `inna`.
10/10

Liv 23.03.2009 21:39

Cytat:

Napisał Setishe (Post 985972)
The Sims 1. hmm, szczerze mówiąc dużo osób nie docenia tej gry, ale ludzie [ od których pobierałam dodatki ] wkładają wiele serca aby to wszystko zrobić, aby ta gra była oryginalniejsza. ;)) Wydaję mi się, że tak samo będzie z The Sims 2. Wszyscy ją zostawią i przerzucą się na ` trójkę`.

Pozdrawiam

Wiesz, może nie tyle co nie docenia, co po prostu stwierdza, że "jedynka" to przeżytek. Za rok pierwsza odsłona Simsów będzie obchodziła 10 urodziny ;) Wiadomo, że skoro na rynku jest dostępna dwójka, o wiele bardziej rozbudowana i z inna grafiką, to gracze mniej chętnie będą się zanurzać do "staroci". Skoro już przegrali w jedną grę swoje, trzeba sięgnąć po coś nowego (ale niekoniecznie lepszego). Ale fakt- są ludzie, którzy po prostu gardzą jedynką :( Jest to pewna obraza dla jej miłośników, którzy tak jak Ty, jeszcze grają, ale także dla tych, którzy się już nią nacieszyli i obecnie nie grają (sama się do nich zaliczam).
I masz rację- parę lat po wydaniu "trójki" Sims 2 podzieli los swojego poprzednika.

I jeszcze do mojego wcześniejszego komentarza "dopisuję", że masz fajne dodatki z neta ;) Swojego czasu przeszukałam wiele zakątków z internetu, ale takich nie znalazłam (chyba, że te są jakieś nowsze). Zdradzisz mi strony, z których je masz? ;)

Reminiscencja 23.03.2009 21:52

Droga Liv!

Dodatki pochodzą już z zamkniętych stron ;( Niektórzy użytkownicy z amerykańskich for mają je no i mi wysyłają ale oczywiście musi być coś za coś ;/ Muszę im za to zapłacić. Ale posiadam również płatne zestawy z Simcredible, ale o tym to ja już wolę pogadać na prv. ! Możesz napisać jakieś dodatki ci wyślę. Oczywiście za darmo!

Reminiscencja 28.03.2009 18:35

Przepraszam, że tak post pod postem.

---

Oto sypialnia - nie jest nowoczesna, ponieważ urządzała ją moja mama. Nie miałam zamiaru się z nią wykłócać, bo w końcu ona kupiła mi ten dom ;).

http://www.fothost.pl/upload/09/13/ffcaadbf.png

Z pomieszczeń została mi tylko jeszcze łazienka, której nie zrobiłam jeszcze zdjęć no i siłownia, ale nie wiem czy ją wstawić. Bryłę i ogród wstawię na samym końcu.

dżin. 28.03.2009 18:48

Muszę się na chwilę uspokoić....
Sypialnia jest bosska! :O

Reminiscencja 28.03.2009 19:06

to się uspokój . ^^. hahaha. ;p

Liv 28.03.2009 19:46

Sypialnia nie jest zła ;]
Tylko zmieniłabym tapetę na inną i byłoby całkiem przyjemnie ;)

Reminiscencja 28.03.2009 19:59

Liv z tą tapetą to o to chodziło ! hehee. ;DD

Elros 29.03.2009 08:18

Ta tapeta od dołu zachodzi pleśnią? Troche za pusto przydał by się jakiś obraz i jakaś inna dekoracja :P

blakistoni 29.03.2009 10:12

Można by pomyśleć,że to nie sims 1 Oo
10/10 ,na prawde się postarałaś :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:11.