![]() |
Odp: Rodzinne gniazdko
Bryła jest nawet ok ale nie podoba mi się szeroki garaż i kolor dachu.
Wnętrza: hm, można powiedzieć, że niezłe. Kuchnia jest za duża. Nie podoba mi się kolorystyka łazienki i pokoju dziecka. W jadalni jest brzydki dywan, a sypialnia podobnie jak i inne pomieszczenia: za duża. Szkoda że taki skąpy ogród. 7,5/10 |
Świetny domek - podoba mi się bardzo.
Jedno tylko zastrzeżenie: w kuchni jest trochę pusto... |
Wszystko wyszłoby pięknie gdybyś poprawiła sypialnię dziecka i kuchnię,
Ogólne to naprawdę jestem zdumiony tym domkiem(sam zaraz włączam simy i buduję) Troszkę zalatuje maxisem, ale przecież sam nim buduję :D Ta ''chata'' to rzeczywiście rodzinne gniazdko :) 8/10 |
Uła uła!
Co do bryły mam mieszane uczucia, jednak jest ona do przyjęcia. W środku natomiast inaczej. W tym dobrym sensie. Bardzo ładnie, jedynie jadalnia mi się nie podoba. A i w kuchni na środku brakuje mi wyspy (mam do nich słabośc;)) Szkoda tylko, jak zauważył haughton, brak jakiejkolwiek roślinności :( Węri najs, bardzo omęłykańsko! 8/10 Czejkolałdowy.piil, Bąston, Masyciusys ;) |
Pierwsza rzecz która mi nie przypadła do gustu to fontanna przed domem. Nie pasuje tam ^^".
Po drugie, za duża kuchnia! A w jadali znów za pusto.. Podoba mi się bardzo sypialnia#1. Przypadła mi do gustu :) Łazienka za zimna! Czarno biała... grrrr... aż mi się zimno zrobiło. A sypialnia#2 pusta. Dziewczynki (bynajmniej ja i moje friend xP) maja non stop bałagan w pokoju.. Porozwalać po podłodze jakieś dziwne przedmioty i jak dla mnie full wypas. Bryła bardzo ładna. I owszem można po niej sądzić iż jest to 'Rodzinne gniazdko'. W środku już z tym gorzej, ale nie najgorzej! 7/10 - gdy oglądam takie domki zachciewa mi się budować ale nigdy tego zapału nie wykorzystuje... Hmm... może tak jutro spróbuje coś wykombinować i w czasie wolnym wrzucę na forum? ^^ |
Jak na dom maxisowy to 9/10...popracuj troszkę nad ogrodem...wgm troszkę za pusty
|
Dom mi się podoba, bryła ok, dach za duży ale ujdzie. Wewnątrz panuje bardzo fajny nastrój, jednak razi mnie pustka na piętrze. Kafelki w kuchni mi się nie podobają. Reszta ok. Ocena: 9/10
pozdrawiam: kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:19. |