TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Domy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=251)
-   -   Manton by vibratoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49627)

Sheba 18.02.2009 20:18

Odp: Manton by vibratoria

Niezbyt jestem zachwycona twoja pracą...z tego powodu ,iż w środku panują za 'pstrokate' kolory i obiekty [?]

7,5/10

Pzdr.Sheba

blueberry123 18.02.2009 21:02

Dom jest świetny !
Jedyne co mi się nie podoba to bryła.
Cała kolorystyka jest bombowa , a w domu panuje "nieład artystyczny" I wiesz? wcale mi nie przeszkadza , że nie ma ogrodu. Bo wnętrza mnie tak zauroczyly , że nie mam ochoty opuszać domu i oglądać go zewnątrz.Uwielbiam twoje projekty bo w kazdym jest coś innego , coś co mnie zaskakuje ;). Chcialabym jeszcze zaznaczyć , że swietna aranżacja tego wyglądu od ulicy mam na mysli te poprzewracane śmietniki itp.
Ocena 9,5/10 ;)
czekam na kolejne domki. pozdro ^.

bartekie4 18.02.2009 21:28

Osiedle wygląda jak by mieszkali tam sami wieśniacy ale wnętrze zdradza ze jednak mają trochę kapuchy czyli dom dla ludzi skąpych
ale ma coś w sobie
9,8/10

symfonia 18.02.2009 21:48

Tak prawde mówiąc to bryła mi się nie podoba , no ale to dzielnica przemysłowa więc chyba jest oki.
Wnętrza bez zastrzeżeń , jak zwykle wszystko na swoim miejscu i właściwa kolorystyka ścian jak i prawidłowy dobór mebelków.
Podoba mi się samochód w garażu i sam garaż też.
Z zatkanym palcami nosem przeszłam się wokół domu , wiadomo dlaczego znowu nie wywieżli śmieci, ach te psy! xd<żartuje>
ocena 9/10

.

Łezka 18.02.2009 22:20

Mam mieszane uczucia co do tego fabrycznego domu. Podzielam zdanie Dominic z wierzchu fabryczna cegła wszystko utrzymane w stylu tamtych lat, ale nie pasuje mi do starej fabryki nowoczesne wnętrze, a już najbardziej ten merc. Gdy zobaczyłem po raz pierwszy ten dom ujrzałem tą zachodnią cegłę oczarował mnie ten budynek myślę Vibratoria pokazała nam wszystkim na co ją stać ;), ale wnętrze ugasiło po części moją podnietę.
Ogółem ocena : 7,9/10 pkt.

Linea 19.02.2009 08:12

A mnie się podoba połączenie nowoczesnego designu wnętrz z pofabryczną bryłą 'z tamtych lat'. I plus za zdecydowane kolory i mocne akcenty - kojarzy mi się z jakąś szaloną, kreatywną rodzinką, która miała bardzo nowatorki pomysł zagospodarowania starej, opuszczonej fabryki. (Huh, ależ mam wyobraźnię... :P)
Brawo.

anka50925 19.02.2009 10:27

Dom taki sobie. Moja ocena 7/10

cerastes 19.02.2009 11:07

Bryła domu stanowi doskonały przykład fabrycznej architektury !
Jestem pełna podziwu dla Twojej wyobraźni i wiekiego talentu .
Pomysł zrealizowany znakomicie ! :)
Brak ogrodu jest w tym przypadku atutem , gdyż zupełnie nie pasowałby do tego typu architektury . Uboga roślinność i celowo zaaranżowany " śmietnik " , tworzą właściwą atmosferę dla fabrycznej dzielnicy .
Niesamowity realizm , to wielki atut Twoich projektów !

Wnętrza nowoczesne , ale nie minimalistyczne .
Stare , drewniane podłogi i proste " wzory " ścian , stanowią świetne tło dla niebanalnej kolorystki i stylu umeblowania .
Pomieszczenia utrzymują klimat i zachęcają do wizualnego zwiedzania !

Projekt tak jak lubię : dopracowany w najdrobniejszych szczegółach i zmieszany z realizmem !
Twoje prezentacje zawsze zaskakują nowością , są ambitne , a jakość ich wykonania - godna najwyższej oceny ! ;)

Liv 19.02.2009 14:12

Strasznie podoba mi się klimat tego domku :)
Z zewnątrz przypomina ruderę, a w środku to piękny domek!
10/10, bo cóż innego?!

asiolek 19.02.2009 14:25

Z zewnątrz bardzo pamysłowo, ale nie przypadło mi do gustu ;/
Wnętrz bardzo ładne, bardzo podoba mi się kolorystyka ;)
9/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:24.