![]() |
Odp: Greener by Dominic
Nie bede sie rozpisywał bo jestem śpiący...wybacz:) W kazym razie podoba mi sie, kolory są miłe dla oczu, wg mnie wszystko pasuje, a przynajmniej nie zauważyłem czegoś co by nie pasowało..Hm, jest poprostu ładny:) Najbardziej podoba mi się sypialnia gościnna. 8/10
Pozdrawiam |
Bardzo ładny, ale muszę przyznać iż ogród Ci nie wyszedł.
W środku pięknie. Widzę, że masz Akcesoria Rezydencje i Ogrody. A powiem Ci, że koło ściany na 8 zdjęciu aż prosi się ta drabina z kwiatami :P No i mam małe ale co do rzutu.. Widziałam na zdjęciach, że jest garaż a tutaj go nie widzę Oo. Może to przez zmęczenie ale próbuje go dojrzeć i nie mogę :( A bardzo mnie irytuje gdzie on jest... 8/10 , gdyby nie ten nieszczęsny ogród.. |
Bardzo ładny! Na prawdę wszystko do siebie pasuje, kolory i style mebli. 10/10
|
Bardzo ładny domek.Bryła taka zwyczajna ale.. ładna:)i wnetrze ładnie urządzone. Podoba mi się.
Ocena:10/10 Pozdrawiam. |
Dziękuje za opinie!
Tusia - garażu nie ma na rzucie, a o drabince nie pomyślałem. Oceniajcie! |
Łooo Kolejny użytkownik pokazał, że maxisem też da się budować :D
Nie mam zastrzeżeń do tego domku. Jest rewelacyjny :) 10/10 - za pomysłowość |
Bryła domu jest mało skąplikowana prosta całkiem dobra.
Ogród jest trochę jak by to popwiedzieć porozrzucany - fontanna mi nie pasuje, mały chaos w nium panuje - fajna altanka. Wnętrza dobre kolory taki wewnętrzny spokój w nich panuje. Rower trzeba zapiąć na kłódkę, bo go ukradną. ocena -8/10 |
Dom bardzo ładny, nie mam do niego zastrzeżeń, ładne kolory i umeblowanie :D Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Ładny, skromny domek:) Bardzo mi się podoba tylko trochę ciemno 9.5/10
|
Bryła (1)
Ogród (2) To że nie ma dodatków z neta (1) Zagospodarowanie (1) Oświetlenie (1) Dobranie kolorów (1) Dobranie mebli do koloru ścian (1) Drobne szczegóły (1) 9pkt/10pkt :D Za ogród można było zdobć 2 pkt a za Bryłe też 2 za reszte 1 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:27. |