![]() |
Odp: Dom przy ul. Pietruszki ^^" - mój 1 dom na forum.
Bardzo ładny domek,Tusiu^^
Nie mam żadnych zastrzeżeń,lecz pytanie: skąd masz tą wspaniałą tapete w łazience? Bardzo mi sie podoba :] 10/10 |
Nawet ładny jak na pierwszy!
9/10 |
Domek bardzo mi się podoba ;] W kuchni jest troche za pusto ale poza tym jest OK 9/10
|
Tusiu :D, ten dom jest taki fajny, jak na pierwszy, że nawet słowo rewelacja nie podkreśli jego uroku. Jestem normalnie zdumiony twoim domkiem :O
Ogród jest mały, a właściwie bardzo mały, ale taki wystarczy ;) Wnętrze jest zajefajne lekko mówiąc :D Gratulacje! 10/10 |
Cytat:
Cytat:
Szukałam co by tam można było jeszcze dać ale nic. Lepszy taki mały czy przesadzony ?:D |
Dom mi się podoba, bryła jest ładna ale nie idealna, w salonie bardzo podoba mi się ta zieleń i to drzewo na ścianie, kuchnia średnia, kolory mi nie odpowiadają, łazienka ok, sypialnia bardzo ładna. Ocena: 10/10
pozdrawiam: kubuss |
Dziękuję za ocenki, ale może by ktoś jeszcze napisał co robię źle? (i ocenił :P)
|
Cytat:
This is my 400 fast :D |
Po pierwsze - ta skrzynka na pewno nie tam. Ładnie wygląda ale listonosz dostarczając nam listy zadepcze także trawnik :)
Ogródek zbyt zarośnięty jak dla mnie. Przedpokój - przydałby się jeszcze jakiś wieszak na parasole :) W salonie fajnie prezentuje się drzewko na ścianie. W kuchni nie przyczepie się do niczego technicznie ale wydaje mi się ona ... martwa? Łazienka bardzo fajna, sypialnia też niezła :) |
Cytat:
Kuchnia wydaję się martwa ale znudziły mi się takie... brązowe :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:02. |