![]() |
Odp: Klasyczny Wypoczynek - Renowacja:)
Bryła niezła chociaż dach wyszedł źle (czubaty dach po lewej).
Wnętrza ładnie wykonane. Postaraj się o lepsze zdjęcia. Łazienka fajna. 7,5/10 |
Cytat:
Dzięki za ocenki:) |
Całkiem całkiem,ale zauważyłam,że kilka zdjęć zrobilas w trybie budowania/kupowania...;)
Poza tym nie mam jakichś większych zastrzeżeń,tylko dac0 - za ten dach...h taki jakiś...dziwny Oo 9,5/10 |
Bardzo ładna renowacja. Fajnie ci to wszystko wyszło, bo pokoje sa w różnych kolorach, ale wszystko tworzy całość i nie przedobrzyłaś. Najlepsze sa te koraliki w przejściach, bardzo ciekawie to wygląda.
Niestety muszę się przyczepić do dachu - zbyt masywny jak na taki domek. Ocena: 9,5/10 |
Bardzo ładny! Jak zobaczyłam to maxisowe bezguście na pierwszej fotce to tak mnie jakoś... potrząsnęło O_o Super. Całkiem ładny ogródek. 10/10
|
Bryła ładniej wyglądała przed przeróbką. Ogród mi się podoba, przedpokój ładny, w sypialni nie podobają mi się firanki, łazienka to najładniejsze miejsce w domu, w kuchni nie pasują mi szafki wyglądają jak do łazienki, salon ładny. - brak jadalni. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
Cytat:
Ale dziekuje za tak wysokie oceny nie spodziewalam się i dziękuje wszystkim:) |
super pobrałabym go z chęcią 10/10 :-***
|
Brzydki dach - ale to już wiesz :)
Podobają mi się pastele w środku. Fajny pomysł z ogrodzeniem śmietnika. |
Śliczny domek :) Najbardziej mnie urzekł przedpokój i ogród ;D Może dałabyś go na DOWNLOADING xD?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:18. |