![]() |
Odp: Osiedle Ávila
Bryła : (0)
Ogród (2) Dopasowanie kolorów (1) Dopasowanie mebli do koloru ścian (1) Istotne szegóły (1) Coś interesującego (0) Zagospodarowanie (1) Oświetlenie (1) Podsumowując : 7 pkt za Ogród można było zdobyć 2 pkt za Bryłe też 2 pkt a za reszte 1 pkt pozdrawiam :) |
Witaj :)
no oglądam to osiedle i biore kartke żeby coś narysować... jak dla mnie nie jest to powalajaca pieknnem budowla.... ale jak na początek to nawet :) bryła, zbyt wielka, dopracuj kształty wnętrza... cóż niestety nie w moim stylu otoczenie domów katastrofa ogółem 4/10 |
Bryła nie podoba mi się, wnętrza jako tako. 6/10
|
Jest pięknie, kolorowo, przytulnie :)
Jinchüüriki - normalnie podziwiam Twoją twórczość - każdy Twój dom jest inny, a każdy fajny :) |
Niezły projekt. Bryła raczej mnie nie zachwyca - przypomina mi raczej wielkiego gofra^^
Aczkolwiek wnętrza bardzo przyzwoite. Większych błędów nie znalazłem. No może jedynie białe płytki w kuchni... Ale i tak bardzo ładnie. Z trochę niespokojnym sumieniem (z powody bryły) daję 8 ;) Pozdrawiam |
Hm...
Średnio mi się podoba. Są plusy i minusy. Ale to chyba wina gustu, a o tym się nie dyskutuje ^^ . Ocenki liczbowej nie daje ;]]] Pzdr. Kotek23 . |
Cytat:
Dzięki za komentarze :) |
Niestety, ale osiedle nie za bardzo mi się podoba.
W kuchni u Katów ściany nie współgrają z kolorem lodówki i kuchenki. A łazienka dziecka moim zdaniem, powinna być bardziej dziecięca - kolorowa (ta płaskorzeźba na ścianie zupełnie tam nie pasuje). Podoba mi się za to sypialnia Katów. Mieszkanie Świrków jest najładniejsze, tylko po co emerytom plac zabaw? No i ten za duży dywan w łazience - bardzo razi w oczy, szczególnie, że włazi pod wannę i prysznic. |
Cytat:
jak to coś budowałem to wpadłem na taki pomysł, aby na terenie każdego mieszkania dać jakąś atrakcje dla wszystkich i właśnie na terenie ich mieszkania znajduje się plac zabaw dla dzieci :D |
Po pierwsze: nie podoba mi się bryła;
Po drugie: mieszkanie rodziny Limot jest "be" ;P Nie podoba mi się ta czerń; Po trzecie: w niektórych pomieszczeniach są niedopasowane kolory; Po czwarte: żeby odpowiednio zbudować i umeblować dom trzeba mieć duże doświadczenie, zwłaszcza jeśli ma to być ładny dom z zamiarem wystawienia na forum; Po piąte: coś bardzo aktywni ci emeryci ;P A tak poza tym to bardzo ładnie i życzę Ci powodzenia w budowaniu domów :) Ocena: 7/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31. |