![]() |
Odp: "Niezapomniane wspomnienia" by kubuss
No no powiem, że zgrabnie Ci to wyszło:D Bez przesady, dużo subtelności:) 9/10
|
Muszę przyznać, że czuję się rozczarowana :(
Jak na razie to chyba Twój najgorszy domek (bez urazy). Pierwsze Co mi się rzuciło w oczy to w salonie, jeśli jest kaloryfer to po co kominek ?? Po drugie, mały ogród. Po trzecie łazienka jakaś taka dziwna. 6/10 - na więcej niestety nie mogę sobie pozwolić :( |
Fajna chatka :)
Domek ładny, taki babciny :) 9/10 |
Muszę przyznać że domek babci mi całkiem się podoba , ma odpowiedni klimat ,są dobrze dobrane kolory tapet i podłóg oraz mebelki też są odpowiednie.
Kolor elewacji i jest spoko! Wnętrza sprawiają uczucie spokoju i porzadku . Ogólnie sympatyczny i przytulny. pozdrowienia dla babci! xd Ocena 9/10 |
Domek jest nawet spoko, sypialnia mi się jedynie trochę nie podoba i ten płot, bez wyróżniającej się furtki tez dziwnie wygląda.
|
Dzięki za oceny. Dodałem jeszcze rzut bo zapomniałem o nim.
|
I to się nazywa mieć styl :)
Domek w innym klimacie od Twoich poprzednich, ale jednocześnie widać, że to Twoja ręka :) A poza tym, to po prostu ładnie :) |
Taki typowo wsiowy (ja wiem coś o tym ;)) i babciny.
Wczoraj jak przeglądałam, jakoś mi nie przypadł do gustu, a dzisiaj wręcz przeciwnie :D Tylko całej 10 nie mogę dać- wybacz ;) 9/10 A właśnie: NIE MA FURTKI?! Ta babcia uprawia sport ekstremalny zwany skok przez płot?! :O |
Liv owszem babcia jest wysportowana ale furtka jest imho jest taka sama jak płot, znajduje się naprzeciwko drzwi wejściowych.
Dzięki za oceny :D |
Ech, dom 39 a bryły wciąż takie same...a szkoda, bo gdybyś chciał, wyszłoby pewnie coś fajnego.
Wnętrza są przytulne, chociaż gdzieniegdzie wieje pustką. Najlepiej Ci wyszła spiżarnia :D A co do ogrodu - no to to co tam jest, jest ciekawe...wszystko rozplanowane, aż miło popatrzeć. Chociaż za dworkiem bez krzaków nie przepadam, ten wyszedł ślicznie. 6,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:46. |