![]() |
Odp: "Biała Róża" - by steve
Właśnie wróciłem ze szkoły, zmęczony :/
A po obejrzeniu tego domu zrelaksowany :) Naprawdę te dom jest piękny, przeszkadza mi tylko to, że nie ma cieni itp. Ale ogólnie wszystko jest cudne :D @EDIT: Bardzo ciekawy pomysł z zamieszczeniem firanek na drzwiach :P 10/10 |
No, no. Majstersztykiem tego nie nazwę - nie uwiódł mnie ten dom, lecz chciałbym mieć dodatki z tego domku. (TO nie zazdrość) 8,5/10 pkt.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
_________________________ Ciesze się ze Wam się tak podoba:) Jeśli widzicie jeszcze jakieś błedy- prosze powiedźcie, bo chce się czegoś nauczyć i poprawić w przyszłych domkach. Pozdrawiam, i mam cichą malutką nadzieje na jeszcze jakieś opinie;) |
Bryła mi się nie podoba, szczególnie ten dach.
Ogród jest cudny! Nie ma słów aby móc go opisać. Zresztą wnętrza to samo :) 9/10 (za ta bryłę) |
(kilka zdjęć się nie wyświetla...)
Bryła jest fajna, ogród bardzo mi się podoba, jest śliczny. W łazience nie podobają mi się rozrzucone gazety, w kuchni kosz, w salonie dwa wiszące kwiaty są troche za długie, w sypialni nie podoba mi się to drzewko, na rzucie widać że drzewo z ogrodu przechodzi przez ściane (przy białych schodzach). Wszystko inne jest cudowne, chciałabym dać 10, no ale jest kilka rzeczy które się mi nie podobają, więc po ich odjęciu: 9,5/10 |
Bardzo, ale to bardzo ładny ogród.
W domku tez jest ślicznie. Podoba mi się, ze w domu zostało użytych wiele roślin i ozdób. Niezwykle ciekawe opisy zdjęć. Gratuluję! :) |
Bryła się tak wytwornie prezentuje, z szczerością mogę powiedzieć że Ci się udała.
Urządziłeś dom ze smakiem- widać ^^. Potrafisz dobierać kolory, meble. Masz talent. Najbardziej mi przypadła do gustu sypialnia. 10/10 |
Drzew dużo=dużo tlenu xD
Ogółem nie mam zastrzeżeń. Dom mi się bardzo podoba. 11/10 ;] Pzdr |
Rzadko kiedy popadam w zachwyt, ale tym domem mnie po prostu urzekłeś:) Bryła super, ogród przepiękny, zadziwia mnie to w jak naturalny sposób połączyłeś dodatki maxisa ze ściąganymi. 10/10
|
Naprawdę świeny ten dom a szczególnie ogród:)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:51. |