![]() |
Odp: Przytulny domek by Komandos-94- (debiut ;] )
Przez te rzuty słabo widać.
Ale nie jest tragicznie , za duże okna np. sypialnia,prysznic.. Za dużo szarych ścian, kuchnia nawet ciekawa tylko za pusto w niej i blat za ciemny. Brak ogrodu, same drzewka nie wystarczą! xd ocena 6/10 |
Hmm...ponury. Rozbroił mnie pojedynczy fotel ustawiony w poprzek pokoju. Kuchnia mi się za to podoba, jak i kolumny- ciekawy pomysł na zagospodarowani przestrzenie:) Całość nie jest zła 7/10
|
Dlaczego zdjecia są tak bardzo z góry, jakbyś robił je w jedynce?
Domek nawet ładny, ale robiąc zdjęcia z lini oczu sima będącego w domku wyglądałoby to o wiele lepiej. A tak niepotrzebnie odkryłeś wszystkie swoje błędy :) Nie będę się rozpisywał ,ale ogólnie jest miło i przytulnie. Myślę, że każdy sim będzie sie czuł w nim dobrze :D Ocenka: 7/10 Pozdrawiam Dżon! |
Bryła raczej nieciekawa. Wnętrza bez rewelacji, ale też nie mam żadnych zarzutów. No może w salonie przydałoby się coś więcej, niż jedno krzesło. Ogólnie to tak średnio, dom nie wyróżnia się niczym szczególnym. Tym razem bez oceny.
|
Nie jest źle, ale jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają:
1) zasłony. b) jedno łóżko (to pojedyncze) wygląda, jakby było wciśnięte do tego małego pokoju na siłę. c) Wejście do domku - chciałeś coś urozmaicić, ale niestety jakoś tak wyszło... Za to wnętrza są ładne, funkcjonalne i przytulne (a to się dla mnie liczy). Aha - i jakieś kwiatuszki przed domem by się przydały ;) |
Moim zdaniem domek jest świetny, i naprawdę dla spokojnych osób ;]]...
|
Bryła nawet niezła ale przydałoby się trochę roślinek z przodu.
Wnętrze trochę mało ciekawe. Chociaż dosyć przytulne. Tylko mogłeś dać tu inną kolorystykę. 7,5/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:14. |