TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Dom La Coruña (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49761)

dżin. 28.02.2009 20:36

Odp: Dom La Coruña

Cytat:

Napisał Giovánni (Post 970742)
dostała

Chyba dostał, a i nie ogrudek tylko ogródek, może i mam jakąś manię :D

Paka 28.02.2009 20:49

No nad bryłą byś mógł popracować, chociaż taka zła nie jest
Ogród jest dziwny xd
Kuchnia mi sie baaaaaardzo podoba xd Super połączyłeś blaty z podłogą
Łazienka....hmhm....te cegły nie pasują, dzięki temu łazienka wydaje sie szorstka i zimna, i ten przysznic brzydki :P...
W salonie ten telewizor źle wygląda
W sypialni nie pasuje mi ta sztaluga, i szafa by sie przydała, ale to jest OK
Hm...dom nie jest zły ;]
Dam 8,65/10 :P:P:D

Björk 01.03.2009 08:59

Avonlea - Sasuke aka Jin to chłopak ;)
A do Ciebie - Sasuke :) Dzięki za dedykację :) Jestem pełna podziwu jak rozwija się Twój talent. Podoba mi się prosta bryła i podobają mi się pomysły, które zastosowałeś (np. to połączenie luster z Ikea). Małe zastrzeżenie - umywalki pod oknami... Dla mnie nad umywalką zawsze musi być lustro ;) Lubię się podziwiać :D

Łezka 01.03.2009 10:18

Dziękuję za dedykację:) Nie jest to kicz, ani podlizywanie się jak co niektórzy sądzą - nie będę wymieniał nick'ów. Kochany, nie to złe słowo Drogi Sasuke (WIEM jak masz na imię - tajne) ten dom to istna fantazja, owszem przyczepię się do tych okien (i8le razy mam powtarzać)!! Dlaczego tym ozdobnym przedwojennym czymś do mieszkania przecież to ma iść na zewnątrz!!!!!!!!! Najbardziej podoba mi się łazienka te cegły przypadły mi do gustu, ale dwie umywalki pod lustrem i w dodatku w tym kolorze popsuły cały wygląd, lecz to jest tylko drobiazg, ale jednak jest. Ogród świetny. razi mnie jeszcze na dachu to coś odstające w poprzek. Ocena: 9/10 pkt. Ująłem 0,5 pkt za umywalki i ten dziwny mały daszek w poprzek zrobiony. Jeszcze raz dziękować za dedykację DLA MNIE (zachwycony):):):) POZDRAWIAM D_S.

treys 01.03.2009 10:27

No to tak:
Bryła-Nie podoba mi się. Brzydka cegła i nieciekawy kształt budynku.
W przedpokój b. fajny, niezły pomysł z tymi lustrami. Jednak telewizor na podeście i jeszcze w jakimś dziwnym miejscu, rządek półek z książkami mi się nie spodobały. Ale ogródek niezły, interesujący.
8/10

symfonia 01.03.2009 10:42

Bryła bardzo prosta , mało ciekawa.
Ogród może być ,ale ławeczka w środku rabatki????
Wnetrza mi się nawet podobaja za wyjątkiem , gabinetu a mianowicie biurko zasłania okno i telewizor stoi w złym miejscu , zgubiłeś jedną zasłonę!
Poza tym jest dosyć dobrze xd
ocena 8.5/10

shiyo 01.03.2009 10:58

hmm
Nic nadzwyczajnego
średni domek trochę chaotycznie ale widac ze sie starales.
Pociwcz jeszcze troche a bedzie OK.
6/10.

dżin. 01.03.2009 12:12

Cytat:

Napisał symfonia (Post 971184)
Ogród może być ,ale ławeczka w środku rabatki??

Czego?Co to jest ta ''rabatka''?
EDIT@: Dzięki za komentarze

vibratoria 01.03.2009 13:47

Jinchüüriki bardzo dziękuję Ci za dedykację. :D

W porównaniu, do Twoich poprzednich prac - tych, których się tak strasznie czepiałam - ten dom jest zupełnie niezły.
Nie chce mi się pisać długiego komentarza. Powiem tylko, że następnym razem nie zasłaniaj okna telewizorem, nie zapominaj o zasłonach. Zwłaszcza jak zaczynasz je wieszać, to wieszaj już do końca (patrz. salon).

Nie podoba mi się też ogrom przerośniętych roślin sufitowych w sypialni. Moim zdaniem te wiszące korzenie nie dodają wcale uroku (łagodnie ujmując), a biedne roślinki niemal krzyczą o większą doniczkę.

Rura wodociągowo - kanalizacyjna w sypialni? Nie. :O

Zero prywatności w łazience - brak zasłon i kibelek przy oknie. Nie. Lustro gdzie?

Drążek baletowy. Nie. Nie w salonie. Tylko i wyłącznie do sali gimnastycznej.

Zdjęcia. Jak będziesz fotografował kolejny dom, to ustaw aparat na poziomie oczu sima - nie bedzie wtedy wyglądało, jakby zdjęcia robił krasnoludek. :)

Co do reszty. Inni już napisali. :)

6/10

PS. Rabatka to te kwiatuszki pod ławką. :P

Gio 01.03.2009 13:50

Cytat:

Napisał Jinchüüriki (Post 970897)
Chyba dostał, a i nie ogrudek tylko ogródek, może i mam jakąś manię :D

Tak to napisałeś, jakbyś miał o coś do mnie pretensje i wąty o coś...:/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:02.