![]() |
Odp: Dom by Tusia.
Na pierwszy rzut oka domek jest bardzo ładny. Jednak gdyby mu się bliżej przyjżeć to wogóle nie ma wyrazu. Nie wiem czym to jest spowodowane..:/
Domek sprawia wrażenie takiego "gołego" Może spowodowane jest to tym, że chciałaś, by był zbyt nowoczesny? NIe wyszło ;) Przez to też straciła przytulność domu i ogólnie jego cała prezencja. Więc... tak patrzę na te b.dobre wcześniejsze oceny.... z którymi się w 100% procentach nie zgadzam :P Więc ode mnie: 6.5/10 Pozdrawiam :) |
No proszę bardzo udany projekt domku , jest naprawdę ładnie zrobiony i ogród też super ci wyszedł.:D
Ocena : 10/10 bo są postępy. |
no ładnie
bardzo podoba mi się ta śliczna kaczucha na bajorku ogólnie wszystko perfekt 10/10 |
No to ja już sama nie wiem czy ten domek jest ładny czy nie...
Ale dziękuję za ocenki. |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja tak bardzo lubie oglądać twoje domki!!:D
Tylko jedna uwaga: Piękne auto :D:P:P Aaaaaaaaaaa....!! 10/10; ] |
Napiszę szybko i pokrótce.
Bryłą domu wygląda jak kloc. Do wnętrz jako takich zastrzeżeń nie mam. Ogród może być ale bez tego czegoś co udaj płot. Ocena: 8/10 kubuss |
Mnie to się podoba, no trudno, następnym razem nie dam.
Dziękuję :) |
Dom sprawia sympatyczne wrażenie i podoba mi się. Jedyna rzecz jaka jakoś bardziej zwróciła moją uwage to napis na ścianie w sypialni rodziców który mi sie zupełnie nie podoba. Ogólnie to sympatycznie i 9/10:)
|
Nie podoba mi się sypialnia nastolatki oraz to, jak odgrodziłaś samochód od domu - okropne!
6/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:04. |