![]() |
Odp: Odnowiona Europejska Kamienica
Trafiłaś w mój gust w dziesiątkę :) Jest fantastyczny! Bodoba mi się kolorystyka, dekoracje i umeblowanie. Bryła na pewno wygląda dużo okazalej, ale jednak wydaje mi się, że stać cię było na więcej. Ogród niestety popsuł mi trochę obraz twojego projektu no ale przecież dekorator wnętrz i architekt nie musi być projektantem ogródków :) Moja ocena to 7/10
|
Bardzo ładny. Nie podoba mi sie tylko ta trawa i to, że wchodzi ona niemal do basenu.
|
Jak tylko zobaczyłem nazwę "Europejska Kamienica" musiałem tu wejść, bo pamiętam te poprzednie przróbki europejskiej kamienicy- które były wręcz arcydziełami :)
Widać, że postawiłeś na nowoczesność, lecz bryła chyba nie pasuje do aż takiego modernu :/ Zaś w środku mieszają się ze sobą style i kolory- i nie obraź się tylko- chłopak który stosuje tyle różu?! :O I ta trawa w ogrodzie- chyba lekko "przerealistyczna":P Nie wiem jak innym, ale mi się nie podoba :( 6.5/10 Pozdrawiam! |
Noo, zewnątrz to niezabardzo...
Za to wnętrza to nadrabiają xd W środku wszystko ładnie, wszystko do siebie pasuje (no może z jakimiś tam wyjątkami) Ogólnie to ładnie :) 9/10 |
Giovánni jestem dziewczyną . ;)
Dzięki wszystkim za oceny! |
Dom mi się podoba. Jedyne co mnie razi to pustka w przedpokoju. Ocena: 9/10
kubuss |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:46. |