TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Nie Trać Nadzieji (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49946)

Niunia 14.03.2009 12:55

Odp: Nie Trać Nadzieji

Dziękuje wam za szczere komentarze.Wiem już co musze popriawić.

Volturia 20.03.2009 14:47

Rany ja tu się martwię, że odc. mojego FS ( 'Why me?' ) są za krótkie.
Po 1. te duże litery ; x
Po 2. Strasznie krótkie
Po 3. Zdjęcia są do bani.
Ale cóż, spodobał mi się chyba jedynie tytuł. Zerknę co dalej. Czekam na poprawę.

blakistoni 20.03.2009 15:13

Przypomina mi to Historię O Niedopałkach + zdjęcia.
Ale po kolei .
Musisz mieć duuuuuuużo odwagi,aby pokazać takie FS.Ne jest ono całkiem schrzanione..ale jest troszkę błędów.
ŚCIANY. Buduje przy 'uniesionych' lepiej wygląda.
PRZEJRZYSTOŚĆ - nie wiem,moze jestem coś nie teges,ale nie umiem czytać ze zrozumieniem Dużych Liter. Pisz małe :)
FABUŁA...a raczej jej brak . No,może jakaś jest...al pospolita,o losach rozwódki,pewnie zaraz znajdzie Drugą Połówkę i będzie happy end :)
INTERPUNKCJA! Nie wiem,może jestem ślepa,ale nie zauważyłam kropki...żadnej O_o
ZDJĘCIA - uaaa. W linkach.Nie każdy ma cierpliwosc,by w nie klikać.....;] Niektóre za małe ....
TYTUŁ - sorry,ale wręcz poraża. Po 1 Wszystko Z Dużej Litery a po 2 - bląd :/ Nadziei nie "Nadzieji" ;>
Czy coś z tego będzie? Nie wiem. Po prostu nie wiem. Jeśli się przyłożysz to na pewno....ale fabuła oklepana,akcja toczy się za szybko...popracuj.
Ale pamiętaj :
:Nigdy NIe Trać Nadzieji: :)

Charionette 20.03.2009 17:29

Coś czuję, że nasza droga Niunia nie skończy tego fs. A szkoda mogłoby być nawet fajne. No chyba, że nas zaskoczy.
Po mimo wszystko czekam na następny, bardziej treściwy odcinek. :)

shezza 28.03.2009 22:29

Kochani, jak wy to przeżyjecie? :D Dziewczyna nie była na tyle wytrwała, żeby to poprowadzić, nie będziecie się mieli na czym wyżywać. Ojojoj, coś czuję, że nasza szanowna literacka elita podłamie się po tym ciosie.

A tak btw - Niunia, jeśli nie będziesz próbować, to tym bardziej ci nie wyjdzie, także... no nvm.

Liv 29.03.2009 09:46

Od razu wiedziałam, że tak będzie ;]
Chyba żaden nowicjusz na takim poziomie mnie już nie zaskoczy :D (za dobrze ich znam?!)

@up: a czemu 'elita' miałaby się podłamać? ;] Przecież nikt nie będzie żałował takiej Niuni, no weź...

niepokorna 29.03.2009 10:05

@up : och Liv, Ty i te Twoje docinki...

co do fs - jak masz zamiar to kontynuować, to proszę Cię bardzo. Jednak radziłabym solidnie popracować nad tekstem i zdjęciami ; )

Volturia 09.04.2009 20:06

Nie wiem co na to świta, ale ja sądzę, że nie powinno się poddawać. ^^ no Niunia, pokaż nam już następny ;) kto wie, może będzie lepiej.

Liv, proszę... :P

ALE PIESEK W AVIE NIUNI JEST ŚLICZNY, OT CO! :D

wybaczcie za capsa :redface:

Liv 09.04.2009 20:34

@up: A ja zawsze jestem ta zła... :/
Wiecie, czasami można sobie jednak dać spokój. Naprawdę, nie spotkałam wielu takich forumowiczów, którym udałoby się z takiego poziomu, jaki prezentuje Niunia (bez obrazy) podnieść, nawet przy łagodnej krycie. Więc ta moja "ostra" tym bardziej niczego nie zmieni... A poza tym, gdyby była bardziej zmotywowana, to by wzięła sobie do serca nawet ostrą krytę i pracowała nad jakością FS.
Ja tylko stwierdzam fakty ;P

A nie pamiętacie przypadków, kiedy autor/ka zostawiała FS po kilku pierwszych odcinkach?
Podałabym więcej argumentów popierających moje zdanie, ale nie wiem, czy by to coś dało... Heh, Wy wiecie swoje, ja też swoje wiem ;]

I nie chcę nikomu robić na złość, tym bardziej autorce. Cóż- liczycie na nią i miejmy nadzieję, że się nie zawiedziecie, a że ja będę zaskoczona :) Ale wg mnie są na to niewielkie szanse... Cóż, decyzję pozostawiamy Niuni ;]

Volturia 09.04.2009 20:44

Fakt, że się z Tobą zgadzam...
Gdy tylko nawinie mi się tytuł np. ; Romans Wiki. Przykro mi to mówić - mam mdłości ;)
Trochę mnie dziwi fakt, że ludzie wstawiają tu rzeczy a) wyprute z uczuć b) zrobione naprawdę na odwal i na szybko c) nie wkładając w to nawet serca i nie myśląc co będzie dalej...
Dobre FS pisane w szaleńczym, szybkim tempie potrafią pisać tylko profesjonaliści, którzy z pewnością mają za sobą wiele innych opowiastek a i z szybką fabułą miewają problemy.
Gdy ja pomyślę o moich blogowych powieściach, które przyznam - do teraz prowadzę ( np. Potterowskie)... Ile ich było.
Póki co napisałam jedynie jedno FS i dziękuję Bogu, że innym się podoba ; )

Ps Jeżeli to Offtopic to przepraszam bardzo. ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:12.