![]() |
Odp: Livin` Bronze by Liv
Będę szczera: Bryła taka nijaka. Już myślałam, że będzie to takie badziewie (przepraszam za wyrażenie),ale kiedy 'zajrzałam' do środka... oniemiałam z wrażenia. Świetnie połączone kolory, dające wrażenie takiego ciepłego, przytulnego domku. Zabrakło troszkę ogrodu, ale jak dla mnie jest super!
9.5/10 PS. Daj domek do ściągnięcia... |
Dom na prawdę bardzo mi się podoba. Nie widzę w nim żadnych uchybień.
Rzeczywiście dominuje tu brąz, zieleń oraz jasny brąz. Ładnie się to łączy ze sobą, moja ocena to 10/10. Pozdrawiam. |
@up: Zobaczę co się da zrobić ;)
Dzięki za wszystkie dotychczasowe komentarze i opinie :) |
Fajny domek najfajniejszya jest łazienka ale jest dużo wolnego miejdca w niekturych pomieszczeniach 7/10http://forum.thesims.pl/images/smilies/rolleyes.gif
:rolleyes: |
Minus za ogród:P
Minus za pusty hall Minus za te cegły, przez co w domu panuje chłod( taki dosyć:P) Mnus za te fotele przed domem- a jak ktoś je ukradnie?! PLUS za ffffajną łazienkę i kuchnię!! Są piękne !:D PLUS za ffffajną kolorystykę ;] (Te minusy potraktujmy jako jeden mały minus:P) Super okna, dom nowoczesny i dlaatego 9/10 :) |
Piękny domek. Tak realistyczny, że aż chciałoby się w nim zamieszkać:D.
Wszystkie wnętrza mi się podobają. Hall z salonem jest trochę pusty, ale na zdjęciach tego nie widać. Dopiero na rzucie. Strasznie mi się podoba ten komplecik na ganku:P. Mam tylko zastrzeżenie do łazienki a konkretnie do okien w niej. W simach to by nie przeszło, ale w rzeczywistości każdy mógłby się położyć i pod tymi żaluzjami oglądać sobie do woli:P. Dasz ten domek do ściągnięcia :D? |
Domek bardzo mi się podoba.Szczególnie te deski chyba w przedpokoju.
Co do bryły to mam zastrzeżenia za prosta trochę ale cóż,z bryłą też mam zawsze problem więc sie nie czepiam ;) Jeszcze co do samej bryły to podoba mi się ten obniżony dach,ładnie to skomponowałaś,aczkolwiek do ogrodu się trochę przyczepię.Gdzie wystrój ogrodu? Jedno drzewko raczej nie wystarczy. Pomieszczenia mi się podobają,dopasowanie kolorów i mebli. Ogólnie : 8/10. |
O :D
Bardzo jestem zafascynowana tym nieo innym projektem ;) Przypadł mi bardzo do gustu... Tyle ,ze nieodpowaiada mi ta surowość domu i w pewnych miejscach też i wnętrza... Jednak fotka nr. 11-Zakochałam sie :D B.ładnie wyszedł Ci pokoik dziecka...również jestem zafascynowana kuchnią ;] Długo moglabym wymieniać ^^ 9/10 Pzdr.Sheba |
Projekt prezentuje się bardzo estetycznie . ;)
Ładna neutralna kolorystyka wnętrz i ładne mebelki . :) Ocena : 8/10 |
Ten domek przypadł mi do gustu. To zdecydowanie mój styl.
Bardzo ładna łazienka, a także kuchnia. Niemam innego wyjścia tylko wystawić ocene 10/10 Ps.Izabela z pierwszego zdjęcia bardzo kogoś mi przypomina, tylko nie mgę skojarzyć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:45. |