TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=532)
-   -   Kolejny domek by anka50925 (poprawione linki) [BRAK ZDJĘĆ] (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=49976)

steve 16.03.2009 21:06

Odp: Kolejny domek by anka50925 (poprawione linki)

Witaj
Sam nie umiem budowac brył i dachów (a już szczególnie dachów) ale choć staram sie je obniżyć wszystkimi możliwymi sposobami zeby tak nie sterczały....jak Twój.
Bryła ma w dodatku okropny kolor, pozatym okna są biale, drzwi do domu i garaż brązowe. A ogród conajmniej dziwny...
W salonie nawet przytulnie ale strasznie dziwne ulożenie kanap, bez sensu. Kuchnia jak juz ktoś wsypomniał to jest calkowite pomieszanie stylów, ktore sie za soba nie komponują wogole. Pokój dziecka...brrr, bez przesady z tym różem. Sypialnia rodziców znów ciemna ale znosna. Łazienka mi sie wogole nie podoba.
Podsumowując popracują nad bryla i dachem, używaj jaśniejszych kolorow, włanczaj światła do zdjec i rób zdjecia z perspektywy oglądajacego a nie z lotu ptaka. Ocena 3/10.

Invidia Semper 16.03.2009 21:19

Szczerze powiem, że bałabym się zostawić dziecko w takim pokoju. Cały wystrój wydaję się być bardzo "ciężki" Bardziej mi pasuję ten dom dla starszych osób. Łazienka by była ładna, tylko znów wszystko jest w liczbie mnogiej dwa żyrandole dwa kwiatki dwa niezidentyfikowane obiekty na ścianach- po co? W sypialni specjalnie taka symetria? W innym ujęciu byłoby to przyjemne dla oka.
Całość, wybacz nie podoba mi się.
4/10

Analisse 17.03.2009 14:53

Jak dla mnie dwie pierwsze fotki są zbędne, nie interesuje mnie kto jest właścicielem domu, wole myśleć że jest do wzięcia ;)

Bryła - nie jest zbyt ciekawa, za bardzo pomarańczowa, nie podoba mi się dach, jest za wysoki.
Ogród strasznie pusty.
Salon - nie podoba mi się, zwłaszcza pokrycie ścian i podłoga, jakoś nie pasują. Ustawienie takie sobie.
Kuchnia - też ściany i podłoga nie zbyt dobrze wyglądają. Nie podoba mi się też stół, wydaje mi się, że bardziej na zewnątrz by się nadawał.
Pokój dziecinny - za ciemny
Sypialnia - również za ciemna
Łazienka - nie podoba mi się

Ogólnie - dom jest zbyt cienmy, chłodny... niestety ale nie podoba mi się

Łezka 17.03.2009 17:50

Ehh... chciałoby się powiedzieć z wierchu całkiem, całkiem, ale wewnątrz jest ciutkę gorzej, a mianowicie podzielam niektóre zdania powyższych kolegów i koleżanek.
Ogółem będę surowszy, bo to Twój już drugi dom więc... 5/10 pkt.

kubuss 18.03.2009 15:02

Szczerze to dom mi się nie podoba, ani bryła, ani ogród, ani wnętrza. Ocena: 2/10

Ale to tylko moja ocena nie przejmuj się nią.

kubuss

anka50925 19.03.2009 17:40

Nie przejmuję się Waszymi ocenami . . . Szczerze powiedziawszy to też nie za bardzo mi się podoba, ale postaram się w następnych projektach bardziej się przyłożę. Dzięki za komcie, niektóre ostre, ale ja też nie jestem dla niektórych miła w stosunku oceniania. Cieszę się, że jesteście wobec mnie szczerzy. Pozdrawiam!

FakeYourDeath 19.03.2009 18:05

Widać że się starasz ;)
7/10

Lime 20.03.2009 07:01

Hmm...Dom nie jest piękny, ani nie jest brzydki... To niektóre pomieszczenia psują ten domek...nie wiem poco zrobiłaś pokój dla dziecka, bo nie widzę go...ale możliwe, ze simka jest w ciąży...ogółem 7/10

justinea4 20.03.2009 09:31

W wewnątrz dom prezentuje się całkiem dobrze. Gdybyś zbudowała mniejszy dom byłby on bardziej ustawny, a tak to miałaś dużo powierzchni do "ogarnięcia". Mimo to wyszło nie najgorzej. Musisz popracować nad robieniem większych zdjęć, gdyż te są mało widoczne. Domek z zewnątrz jednak wypadł dużo gorzej niż w środku. W szczególności razi mnie ten gigantyczny dach. Co do fontann to akurat ten element dekoracyjny mi się spodobał, jednak brakowało mi trochę drzew, kwiatków i tych rzeczy :)
Jak na drugi dom to całkiem nieźle ;)

Merve 25.03.2009 13:28

hej! domek całkiem niezły. Bez dokładnej oceny opisowej 10/10

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:14.